Alla inlägg den 21 juni 2009

Av Lowa - 21 juni 2009 22:56

.. jag älskar sommaren.. speciellt när det kryllar av småflingor, fotbollsfantaster, gymnaster, djurvänner, upptäckare och kaffegäster på gården. Kvällen tillbringades så, ja.... en hel duns med skrattande, glada, sprudlande nyfikna småtroll på gården.... våra egna, grannarnas, bekantas och så.. förståss lite mammor och barnflickor på kaffe. Ja, ja .. barnen fick ju förståss lite saft och små söta jordgubbar också. Solen värmde oss en lång stund in på kvällen, enda fram till skogstrollsdimman pyrde in på gården.. och då, då var de dags att gå in och sjunga den trevliga vaggsången.. När trollmor lagt alla små trollen.. na,na,na.. (eh, jag tror fortfarande Nicke har fel.. barnen bara ÄLSKAR när jag sjunger ! Puss)

Av Lowa - 21 juni 2009 17:46

Okej girls.. nu har jag lekt sångerska så hela huset dååånat... skeden, ja den var min mikrofon.. mm.. de gick så bra sååå brukar de säga... förutom gubben min.. som hävdade att jag nog endast kommer att förbli hans lilla kändis .. hmm.. misstänker att han menade att sången inte var den bästa ??? Konstigt (he,he)

Av Lowa - 21 juni 2009 16:04

Idag behövde jag en rös med possitiva energiflingor i min närhet.. så jag tvingade Tessa och hennes barnflicka Michelle att umgås med vårt minipatrask. Skönt! Vi erövrade Lilla Holmen..


och kikade på herr Påfågel ... kika va fin han är...

... blå är han också.. en helande färg och det behövs för den här fröken Näbbhängsgäddan just nu, märkligt nog var jag mer intresserad än barnen av denna färgglada herreman??... en duns hoppande kaninerna och kacklande måsarna...ja, det gick då inte att missa


... njöt lite av havet, båtarna och det vackra vädret... Li, Gustav och Ludwig badade i det iskall vattnet medan jag bara njöt av lugnet och inspirerades av en annan liten herreman som kunde allt om Bacugans (ja, en sorts leksak som nu är poppis).


... vi åt lite glass också under dagens lopp och här har vi en liten sötis som mumsar glatt!


Ps! Orkar ni inte med musiken är det bara att stänga av den högst upp till vänster på sliden...puss!



Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards