Alla inlägg under november 2009

Av Lowa - 5 november 2009 21:42

Behöver få lite energi nerdunsat ungefär så där som Storken brukar göra med de små babyliven. Energi och finurliga filurer med en enorm vishet, gärna lite visare än mig själv. (he,he.. ja, även fast de ju kan va svårt att hitta.. skoja! )


Nåja, här händer inget ... förutom att Lillflingan dricker vatten ur toastolen, Vilden sjunger samma mening om och om igen... Rock you, rock you, rock you... varifrån han nu lärt sig den kan man ju fråga? Själv är jag ju ingen skrän rock fan, men ... den här hesa Rock you låten kan nu även Trollmor.. inte så svårt... den har ju bara 2 ord *blink*


.. och så här ser de ut när herremannen tröttnat på att vänta på maten.. och somnar medan mamma plockar in kylvarorna i skåpet..

  

.. ja, tom Lillflingan funderar vad brollan nu sysslar med...

  

... just det.. de gör Aino med som nu kommer att sluta så småning om för hon skall börja studera.


Yrvaken lillflinga   Busig lillflinga

Bläk säger Pärla.. hon tycker att Aino kunde stanna kvar och leka. Numera brukar Lillflingan skaka på huvudet och skrika NÄÄÄÄJ när man frågar om hon vill ha blöjan bytt.


Storflingan har en enorm huvudvärk och ont i magen så hon har varit hemma hela dagen. Medlaren skulle på fottis med sin pappa men det gick åt fanders precis... de hade dubbelbokat hallen.. vad förargligt! .. och Tjejtjusarens fottis blev också inställt, fottistränaren tyckte det var för kallt ute.. ja, det är nämligen vinter här på Åland.. eller slask kan man också kalla eländet men, men synd när barnen ställt in sig på att träna lite.


Tjejtjusaren o Skogstrollet lyckades idag ta sig igenom ett utvecklingssamtal och det hade gått rätt bra. En envis, socklös herreman sade fröken. Va? Socklös, ja.. ho,ho... tydligen har herremannen tyckt att det är för jobbigt att gå ner och hämta strumpor. . . men annars gick det super bra i matte och idag fick jag också en båt. Superfin, och egen tillverkad båt som Elias hade lagat på träslöjden.


Storflingan lagade kokosbollar utan kokos... mums, vicken tur ja har va! Mera fett påstår de nya studierna.. o de låter välan bra, eller hur?



Av Lowa - 3 november 2009 16:21

Ja, här lever vi som hos Emil i Lönneberga.. I morse vaknade vi lite smått trötta.. Lillflingan lekte busflinga i natt och bökade som aldrig förr i våran säng. Morgonfrukosten bestod av puffar med blåbärssaft.. just det.. vilden, han har varit på farten igen... matat Lillflingan med blåbärssaft.. eller skall vi ta det på klarspråk, hon fick sig en blåbärsdusch och samtidigt en fin hatt (tallrik) på det lilla söta huvudet. Glad är jag för det säger Pärla. (blink) .. men inte mamma, och inte Aino.. hela köket måste städas från topp till tåå.. men va i himmelen, de var väl inte så farligt tycker vilden... nä, Päjä fick bada.. o de tycker hon e kul juuu.



Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards