Alla inlägg den 7 februari 2010

Av Lowa - 7 februari 2010 20:21

När Skogstrollet flyttade till Åland, så tyckte han att Trollmor nog var en märklig prick. Bastu, det var väl ingenting med det. Nu har han dock ändrat sig när han äntligen fick pröva på den äkta finska bastun.


Söndag hör till ritualernas afton. Detta innebär alltså att småtrollen skall skuras upp ordentligt tillsammans med en varm och skön bastu. Idag ville dock trollen springa "nakupelle - nakna " ut i snön, och varför inte. Det är ju faktiskt en upplevelse i sig. Gustav toppade rejält när han sprang allt vad han orkade ut till stutsmattan och tillbaka men trassligt nog vurpade naku i snön. Uhhg, va kallt. Elias tog sig till trappan och tillbaka men vi får se hur långt herremannen springer nästa gång. Bastukvällen avslutades och fortsatte sovandes sött.

Av Lowa - 7 februari 2010 18:15

Ja ni tror säkert att jag inte gör annat än sitter påpälsad vid pulkbacken. Njä, så är det nog inte riktigt. Pinar mest trollen att vara ute på gården, men ibland måste även jag aktivera den här fyrkantiga rumpan. Just det, så därför besöktes Lindans park igen med några små troll.


  

Ludde hade fullt upp med att göra vurpor och skulle förståss ha på sig jacka och byxor. Gissa vem som skrek högt när snön lirkade sig in under byxkanten.

   


De här 2 sötisarna tävlade om vem som kunde göra de coolaste trixen.

   


... medan Ludde tyckte det var mycket irriterande att bli stoppad av den här däckmuren.

   


Vad konstigt blåaktiga de här bilderan blev. Nåja, huvudsaken är att man ser hur skojigt det kan vara att åka rattkälke. 

  


Lite pauser måste man välan få ta.

  


Lillflingan Pärla traskade runt, kastade sig handlöst i snön och förundrades hastigt varför hela huvudet hamnade under snön. Ja, så kan det gå och vilken lycka att få dunsa runt i snön.


Däremot har jag ett annat dilemma. Vi har inte skidor åt våra barn. Dessutom, vet jag inte om jag skall köpa skidor eftersom de nu kommer att skida 2 ggr i skolan. Hmmm, borde man kanske köpa i allafall. Känns lite som om vi inte kommer att ha vinter så jätte länge till... eller vad tror ni?


Av Lowa - 7 februari 2010 17:33

Idag har besöken löst av varandra. Folk trillade in lite från här och där och jag bara älskar att ha folk på besök.


Lilla Steffanie som nu är snart 6 månader hade klarat av sin operation perfekt och slipper även snart tejpen som klistras ovanför läppen varje dag.



Sedan dök mitt gudbarn Olivia upp. Kika vilken vacker ögonfärg den här tjejen har. Turkosa nästan. Vi har nämligen en klädvandrings fundering. Alla kläder traskar mellan bekanta när trollen växt ur. Detta är super så behöver man inte köpa kläder titt som tätt. Självklart, jag älskar att köpa kläder men det gör inte plånboken till 5 troll, ett stycke skogstroll och sist men inte minst en krävande trollmamma.


     


Brollan ville också komma på besök sade Oliva. Här har vi Tobbe, ja inte Tobbe trollkarl men det skulle inte förvåna om ett och annat trolleritrix dök upp på någon fest. Detta är nämligen festfixar mannen.

  

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards