Alla inlägg den 22 augusti 2010

Av Lowa - 22 augusti 2010 14:31

Skvallerblaska, är alltid skoj. På  vår gata här i stan har våra nya grannar flyttat in, resten har hängt hela helgen ute i Eckerö för att försöka nå den omtalade titeln i Triathlon. Ett dera har de stupat efter att ha cyklat, simmat och rusat i raketfart eller så har de en sjudundrande segerfest eftersom ingen fortfarande syns till här i våra trakter.


Skogstrollet har hängt med ungarna på volleyboll, jojo.. så säger de i allafall men man undrar ju vad som drog mest. (he,he) Misstänker nog att brudarna var på topplistan.


Denna helg har vi inte gjort annat än snaskat godis, sett på en film, vikt tvätt och funderat vem i himmelen som skulle ha lust och baka bröd till oss eftersom jag snart burit hem en hel brödbutik, så mycket som det går åt i denna koja.


Kaninen, ja.. den försvinner så fort den får möjlighet och bra är ju det, så länge den hittar tillbaka där den skall bo.


Vi har haft lite pyssel, Hjärtetrollet och Charmtrollet har senderat morgonen med att klippa papper i minimala biter. Skit kul. Trollmamman då, ja inte läste jag en bok om ni tror det. Nej, nej.. klippvakt kallas det. Definitivt ett måste med småtroll och saxar.


Lillskruttan våran är på bättringsvägen. Fy fabian vad skönt. Misstänker 3 dagars febern eftersom prickiflingan nu härjar här. Dessutom har hon fått för sig att pissa överallt, ett backslag skall man väl räkna med när vi har ett händelserikt liv.


Så till cykeltjuvar, ja... som jag tidigare berättat har Fottisfantastens cykel blivit stulen. Jag är skitsur på den stackars lilla kille som faktiskt tog cykeln. Han har det inte lätt.... men det har inte Fottisfantasten det heller. Han har nämligen ingen cykel mera eftersom den är förstörd. Grabben som tog den har inga pengar, ej heller dennes släktingar. Så vad gör man? Hemförsäkringen, men... det är alltid en självrisk och det räknas bort lite för de år som man haft biken. Ja, ja.. det här är en del av livet. Orättvisa, livet är orättvist.


Ni undrar ju förståss hur det går för VASALOPP killen. Jodå, det går braaaa. Det är lite jobbigt och trampa på cykeln hemma ..


- ja, ibland orkar jag 3 km och ibland 6 km...säger Vasamannen

- men deee é lugnt. . .det brinner inga...(megasmile)

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards