Alla inlägg den 31 augusti 2010

Av Lowa - 31 augusti 2010 19:17

Grannarna har världens häftigaste fiskrök på gården. Enligt Skogstrollet får man inte röka egen fisk på gården. Vet någon om detta verkligen stämmer?


Minns det som igår, när jag var barn och fick massor med Hälleflundra

Hälleflundror i näten. Det var grejer det. Smarrig färsk fisk. Numera har fisken blivit rätt dyr, och dessutom hittar man inte så mycket annat än lax i näten. Rökt abborre är också gott tycker jag. Ja, ni ser väl om fiskröken börjar användas hos grannarna.   

Av Lowa - 31 augusti 2010 08:00

Ja, men se på Lindex. Det går nu även att beställa Lindex varor på nätet. Tjohej va skoj. Hoppas de inte glömt bort denna lilla ö-värld bara.


Lindex Shop Online - Tunika

... en liten söt prickig sak..


Lindex Shop Online - Pusero

Eller varför inte den här till storflingan.


Av Lowa - 31 augusti 2010 06:28

Vargavinter

Det börjar bli ruggit ute. Rönnen blomstrar som aldrig förr. Troligtvis blir det väl en vargavinter igen. Så skall det vara tycker jag. Varm ljuvlig sommar och hoolis kall vinter. Det är livet, eller hur?


Trollnews

Storflingan har börjat på "högga". Fick mig en näsbränna förståss, eftersom ordet "högga" var mega gammalmodigt. Det heter högstadiet, om jag får be. Fottisfantasten ser ut som en ballong i ansiktet av getingbettet. Märkligt eftersom han äter antihistaminer för den förskräckliga nästäppan och vätskan i öronen. Hjärtetrollet, han är bara lycklig. Han skall få fara med Skogstrollet och Fottisfantasten till Sverige och kika på fottis i oktober. Det är jätte spännande tycker han. Charmtrollet, han älskar dagis. Det finns så mycket god mat där och så får man ju sjunga  . Lillflingan då, ja hon tycker det är skit jobbigt när mamma lämnar henne till dagmamman... men sen går det bra. Tur är väl det.


Vad händer sen?


Är det inte märkligt. När barnen är små, då är vi föräldrar bara dumma. När barnen blir större då hatar barnen oss, och så kommer tonåringen och då fattar vi ingenting. Undrar vad som händer när barnen blir vuxna? Vad är vi då, vi föräldrar alltså?

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards