Alla inlägg den 14 juli 2009

Av Lowa - 14 juli 2009 21:42

Pick nick väskan har packats, småtrollen invaderat bilen och sist men inte minst de rultiga trollföräldrarna kånkade flåååsandes på packningen som skulle med.... japp, idag blev det ensam med familjen dag till Föglö.


Härligt! Bara vi, och barnen var stinna som aldrig förr... högljudda, retstickor och fulla av energi....! Väl nere vid Svinö insåg vi rätt hastigt att den tidigare turen med färjan var körd, jepp.. helkörd.. bara att vänta med patrasket i 1 timme! Yippie!  .. så det blev glass...


Jag bara älskar glass, och inte är jag ensam om det. nejdå, glass gillar vi alla.. massor, massor med glass.. det kanske är därför som trollmor inte minskar i kilon men va skall man göra åt det? När man har trist så där och glassen bara står framför nosen och frestas?

följt av väntan... väntan på båten... t om Pärla börjar busa i bilen, prutta med munnen, spotta ut nappen och bara hitta på massor med fnisseli, tisseli tassel..

väl framme i Föglö bilade vi lite granna för att kika omkring efter en fin plats att släppa ut småtrollen på luftning. Det blev en simstrand för smålöss... så som så här...

.. vi diskuterar, funderar, bara myser och badar lite granna, skrattar och busar, leker och bara fikar allt från bullar till bananer.... men hopptornet fick vackert stå att beskådas för barnen fick inte ta itu med hoppande från höga höjder denna dag. Ludwig däremot skulle inte ha haft något emot denna härliga idé men, men ... ni förstår säkert vårt dilemma!

Nicke och Pärla gör miner åt varandra och skrattar gott åt eländet...

Kika på hopptornet.. härifrån skulle jag aldrig våga hoppa.. Frida däremot skulle inte tveka alls.. tyvärr var hon inte hemma denna dag sååå.. vi får välan fara dit en annan gång.

Plask, plask i fantastiska lass...

.. en båt svingar förbi i lugn takt, utan att ens lillvilden noterar händelsen eftersom han är i full fart att upptäcka havets härligheter.


........... hemvägen på färjan fotograferades ett litet torp ute på en ö.. det är väl sommar idyll som heter duga eller hur?


Väl hemma får vi besök av Anna & Jess, Jonny & Pierre och kaffe dricks i stora lass medan barnen sprallar på gården i vild takt.... räknade till 9 barn och en sak är säker... det finns få saker som är så ljuvligt som massor med barnskratt på gården. Precis som vi lovade vår förre husägare.. ja, massor med barntossor på gården.. de vill jag lova.. här finns en hop ljuvliga, skrattande, lekande och härjande små folk ...... hmmm.. undrar om grannarna är lika glada som jag ?? (eh)


Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards