Alla inlägg den 21 juli 2009

Av Lowa - 21 juli 2009 20:55

Idag har grannpojken Filip födelsedag och vi skickar stora grattiskramar till denne barnkära kille. Han är en sådan prins med alla våra småtroll och en riktig hjälpsam gentleman.

Av Lowa - 21 juli 2009 09:32

Finns det något bättre än att lyssna på bra musik, se barnen dansa en trudelutt så här på morgonkvisten, själv dricka kaffe och läsa om totalflippade typer som rånar... (undrar om nyan tänkt ge mig ngn gratistidning nu för den här superduper reklamen .. ja, eller kanske ett jobb som nyanfotograf ???) ... nä du, jag gillar bättre att läsa de åländska tidningarnas rubriker om hur mycket böter man gett ut för att någon stackare norpat en blomma från statshusbacken eller att en stril i en allmän buske inträffat när nöden slagit till.


Det gott folk är ju något av intresse för allmänheten i allafall.... (nähä, de tycker ni inte) .. men vi vill inte heller dras med i flummarnas värld med styggingar som traskat och rånat någon värdetransport för några småpotatis.




Av Lowa - 21 juli 2009 00:30

Hörru... varför skall man bry sig i den där gammelgäddan när man kan leka vovve i stället?


ja, så här och mumsa lite på hundben och såånt!

Av Lowa - 21 juli 2009 00:03

Så där ja.. nu skall ni få se på små söta troll som satt i stugan och åt lite frukost ... och tänk vad gott det kan vara att äta på en stuga?! Dessutom älskar jag bara att traska ut i det daggvåta gräset på morgonen, kika sig lite omkring att ingen älg hänger i knuten och bara inandas den härliga doften av blommor, vind och total frihet. Jajaja.. jag låter lite djup ibland.. de kan ni ju allt ignorera... i stan händer det visst ett och annat med rån och annat märkligt! (ho,ho) Kan inte ni rånare fundera på att låta vår lilla bubbla av idyll om "säkerhet" vara ostört från er trista girighet. VI VILL INTE HA HIT ER LURJUSAR!

Ni kan väl göra som oss.. käka lite frukost i en stuga...


och fördriva tiden med att vara stolt över den stoora fångsten...

och viiisa lite kärlek istället för att förbruka våld.. gör som Jess... och pussa den här vackra (eh) gammelgäddan... (hi,hi)


ja, istället för att bli prejade av en modig yrkesmilitär.. varför inte ta en promenad i regnet som så hääär..

 

eller säger Linnea: bara va sååå hääär som jaaag! De går så bra såå!

 

.. ni ser.. tom barnen blev överlyckliga över den här megafångsten. Tyvärr fanns det även liiite små nackdelar med att vistas ute i naturen.. som att Elias öga nästan svällde fast helt av ett eländigt myggbett.

Tack och lov har ögonlocket fått sin naturliga form nu... däremot har jag blivit självutnämnd mästare som fästing, punkki, skogsbässe plockare! Plockade 2 st på vilden, 2 st på lillflingan, 1 st på Linnea, 1 st på mig själv, en på Simon och sist men inte minst.. . jag blev väckt mitt i natten av gubben och var tvungen att rycka ut på akut fästingplockning på gubben. Helt otroligt! Tyvärr var han ej heller annars i skick... han hade så ont i vänster axel så han kunde inte sova. Nu de, när resten av huset sov.. är det inte märkligt! Stackare! Nåja, nu mår han bättre och vi har medicinerat och mätt blodtryck som bara den.






Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards