Alla inlägg den 20 juli 2009

Av Lowa - 20 juli 2009 20:32

Så har vi spenderat ett par dagar i Geta.. på stugan med familjen Murstedt! Det var riktigt skönt att bara ta det lugnt och barnen har simmat, kastat stenar, lekt och tjosat hela helgen. Det är stugliv det att låta barnen pinas utan en tv, dataspel och sist men inte minst.. uppleva lantlivet med ute "tuppen" (toan).

Anna och jag passade på och basta med barnen i vår vedeldade finska vrålbastu... skönt.. men ni har tur.. ni slipper se bilder från bastubadandet och uppskrubbandet av barn och oss själva i havet. Håret tvättades med massor med lödder och sköljdes fint i havet...och en liten mindre balsaminpackning i huvudet sköljdes ut korrekt med regnvatten. Det skall ju vara det bästa som finns.. och guuuud va skönt!

 


... men hallooo.. va e de här för en busparkeroing av fiskebåten??

Gubbarna passade på att fiska, ja fiska och fiska och fiska ... vi fick vara glada att vi såg dem alls... men som ni ser .. så gav det resultat. En megastor gammelgädda fastnade på Jesss metspö och vi trodde han skämtade när vi hörde honnom skrika från sjön: MEN LIGG STILLA DIN JÄVEL! .. joooo, sure... nu narras han att han fått något i hästväg... men tji fick vi! Jo du, jag har då aldrig sett en sådan bjässe slarva runt mig när jag simmat i viken.


Av Lowa - 20 juli 2009 20:28

Tänk vilken megatur jag har då... vunnit ett Rockoff pass bara så där... enkelt och lätt.. de har tävlingar lite nu som då på www.gulasidorna.ax så passa på och registrera er som användare och vem vet vad som väntar! Lycka till!

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards