Alla inlägg den 22 juli 2009

Av Lowa - 22 juli 2009 22:26

Idag har vi haft fullt hus igen... som vanligt ... va härligt! Katarina och Patrick kom och hälsade på med lilla prinsen Sander och lilla Vendela som hade ena ljuvliga lockar.. ni vet sådana där som alla vi bara önskat att vi skulle få en vacker dag. Ludde var dock lite reserverad (till en början) men hastigt gick det om.

Tessa passade också på att komma och styra upp hela besökandet med sina söta barn och det slutade med att Gustav och Li for hem till dem för att bada.

Grannbarnen Hugo och Olivia var också här och hoppade, skrattade och lekte tillsammans med Eric och de andra småtrollen. Vi fick dock påminna trollen om att det endast får vara 2 på hoppelitossa mattan ... svååårt när de e så rooligt!



Elias tog sig en trudelutt till Rockoff för att hoppa i hoppgungorna, det tyckte han var skojigt!


Frida kom idag hem och sminkade sin mamma och sedan fick mamslan sminka dotra och lacka naglarna. Vi hade en riktig mysstund i all kaos... med försvunna bilnycklar, hungrig lillflinga, vilder vilde, vaxande bilpappa osv. . .

Ja, märkligt nog förstår inte killarna alls varför vi sminkar oss, pudrar näsan, sprayar heela sprayflaskan hårspray i huvudet och byter kläder ca 100 gånger innan vi skall någonstanns... men de förstår vi tjejer.. lillflingan, storflingan och mamslan. . så de så!


Av Lowa - 22 juli 2009 07:29

Okeej, jag behöver inte läsa mera än rubriken för att inse faktum... den här reporten är mycket klok.. dels har han/hon valt ett finfin rubrik och dessutom är rubriken sann! Ja eller hur tjejer... vi kör mycket bättre än män! Såå... de här betyder alltså.. jag behöver inte läsa artickeln alls för jag vet ju redan allt som det skall stå där (som min mamma brukar säga) ...!


Psst.. kikar ni på rubriken längre ner på bilden ...Ingen kräftpremiär utan snapsvisor (nja, delvis sann... för jag kan sjunga många, många... och bättre och bättre ju fleera snappsar som trillar i mig.. )

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards