Alla inlägg den 4 april 2010

Av Lowa - 4 april 2010 23:50

Medlaren har sovit borta i 2 nätter och idag skulle han till pappa. Hade inte förberett herremannen på detta och det slog självklart åt skrutthållet. Synd, jag tycker att det är bra när han träffar sin papps. Ruskigt dålig planering av mig.


1. borde inte haft herremannen borta 2 dagar (hemlängtan blev för stor)

2. behöver förbereda grabben bättre


Däremot har Medlaren en väldigt förståndig pappa som snällt ringde och berättade om bakslaget så att vi fick ha lite mammamys istället och medlaren somnade funderandes hur pappa nu hade det när han inte var där. Dessa skruttungar. Lovade att vi kunde ringa i morgon och fråga.


Väl borttappad i Sund tog jag mig med en knasig bildörr till stan. Den ville inte gå fast ordentligt, ja... dörren alltså. Så det pep och tjöt hela vägen till stan. Elände. Suger, skulle småtrollen sagt.


Väl hemma tog Gustav, Nicke och jag oss en riktig powernap. Fy sjutton vad härligt det kan vara att vira in sig i täcket och sova en stund på kvällen så där. Vet inte när i himmelen jag gjort det sist. Väcktes dock av telefonen och Tici hade fattat vinken. Lillflingan hade tagit skorna, halaren och mössan och gått till dörren. Hon orkade minsann inte mera och ville hem.


Iväg på fika till turbo paret Tici & Lelle som hade kräftskiva med 6 st barn. Lillflingan showade som aldrig förr och Vilden ville att Lelle skulle bygga med klossar. Så, dit lämnas dessa småtroll förmodligen igen.   om de orkar förståss.   

Av Lowa - 4 april 2010 23:23

Sådant här nöje har jag på kvällarna. Alltså att kika på Det okända och beröras av folks upplevelser med spöken och andar. Det roliga med detta inslag är att Nicke bott just i detta hus i Skåne.   


Av Lowa - 4 april 2010 13:48

  

Plötsligt fick vi besök av detta barnkära gäng, och  vips hade vi inga småtroll kvar utan satt ensamma med varandra. Äääää.. vad skall man göra utan barn?   

  

Nåja, Tici berättade för oss att vi borde ge blod. Det har hon nu gjort och det fanns förståss en liten nackdel, det kallades järntabletter men annars var allt bra eftersom man kan hjälpa upp till 5 personer med att tappa ut lite blod. Hon har rätt. Jag är en fegis och en megaspruträdd mes. Vad gör man åt det då?


Så nu uppmanas alla ge en påse blod eftersom massor, massor med människor behöver blod med jämna mellanrum. Det kan vara du själv, dina älskade barn, dina föräldrar, din bästa vän eller en medmänniska i nöd.

Av Lowa - 4 april 2010 09:59

  

Det är inte alltid lätt att vara förälder. Speciellt när barnen pockar på uppmärksamhet och du så gärna vill skriva de där sista meningarna i bloggen. Lillflingan här är full av bus och tänker också skriva till er lite granna. Skulle det varit bara en gång jag tagit ner henne från köksbordet när hon bara "lånat" mammas dator en stund. . . men nej, minst sjuhundra åttiofemtiontre gånger som pippi brukar säga.

Av Lowa - 4 april 2010 09:30

Påskgodis förståss och alltid lika skojigt att luras lite med Mignon ägg


Dessa ägg innehåller endast choklad och är fyllda i riktiga äggskal. Idén till detta chokladägg kläcktes i tyskland och har tillverkats i finland sedan 1896. Helt otroligt. Barnen bara älskar dem, själv fördedrar jag kinder ägg eftersom det är mindre med choklad men dessa tillhör familjens favorit. Bilden lånad från Fazers hemsida.

Denna kan alltså köpas i de flesta butiker och är barnens favorit vid påsk f

rukostbordet. Förpackas självklart väl men bör handskas med största möjliga försiktighet.

















Av Lowa - 4 april 2010 09:24

  

Gustav har haft en händelserik helg. Han har varit hos sin kompis Skoggi & Lilli... som ni ser så är Skoggi en vuxen filur och de har en väldigt roligt ihop. Skoggi lär herremannen allt från traktor till fyrhjulskörning. Badar bastu som riktiga karlar (förutom bärsen då förståss) och Lilli sköter sagoläsningen. Tusen tack att medlaren fick lite miljöombyte, det är bara nyttigt.

  

Nu har han spenderat natten hos en annan kompis, denna gång en 5 åring så vi får väl ringa och se hur natten har gått om en stund.

Av Lowa - 4 april 2010 08:40


Okej, det var inte bara vi ålänningar som behöver gå på service kurs.

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards