Alla inlägg den 20 april 2010

Av Lowa - 20 april 2010 22:06

Idag har jag sett 6 st havsörnar.. jonäää, tro inte att jag börjat sitta i torn med kikare för att se på örnar. Icke. Är inte ens intresserad men vem i himmelen kan missa 6 st fåglar stora som flygplan irra kring slemmern. Tur att jag befann mig i bilen för inte skulle jag vilja ha herr eller fru örn på min axel i allafall.

Av Lowa - 20 april 2010 21:26

Båten för sen till sverige. Kursen började ju faktiskt redan 9:30 svensk tid och skumpade på bussen in till Centralen. Tunnelbanan till ett litet mysigt hotel i Stockholms innerstad. Där satt vi tillsammans och lärde oss allt om coaching. Fantastiskt. Nu behöver jag bara en duns frivilliga som vill coachas, så känner du dig sugen kan vi testa. Grejen är att jag självklart har tystnadsplikt och jag är inte proffs ännu.


Babblandes for jag iväg med min nyfunna coachkompis från Norge för att nappa bussen tillbaka till Kapellskär. Vid centralen träffar jag min barndomsvän, som dessutom arbetar på Viking Line och frågar när bussen skall lämna mig.. och det var lixom lugnt. Not, bussen hade farit och inte en endaste båt på väg till Åland. Om, om, om inte silja line förståss. (eh)


Värta hamnen nästa station. Kastade mig in i en taxi med en chaffis pratgladare än de flesta och med en svårtolkad dialekt från gud vet var? Dessutom, världens dyraste taxi. 654 sek för en taxi. Lovar jag är säkert grundlurad. . . men ville minsann inte missa denne båt också. Ingen risk denna gång förståss, båten drog igång propellrarna en par timmar senare.


Bland estländare, svenskar och festande ungdomar tog vi oss in till båten. Sittandes i cafét som resten av snålisarna hamnade jag bredvid en zigenerska och dennes väninna. Trevlig, men lite smått intresserad av mitt bokpaket med coachingmaterial. Ingen fara det siddu, då kunde ju även jag passa på att fråga damen i fråga lite nyfikenhetsfrågor om deras kultur. Jag bara älskar att prata med olika människor. Härligt, mycket härligt... och dessutom tröttnade gänget på mina frågor och dunstade hastigt. Antagligen meningen att denna mara skulle fortsätta natten med att plugga och häva in en antal liter ruggit kaffe. Allt för att klara hålla sig vaken till halv 3 på natten. Väl framme med en taxi mötandes i Långnäs. Denne gång förstod jag minsann vad taxichaffisen sade om han nu fick någon syl i vädret för denna gång var Trollmors brödlucka lite väl ivrig.


Så äntligen hemma vid 4 tiden på natten. Sängen full av småtroll och en utfläkt gubbe trillade jag med tur in i sängen. . . tills lillflingan fick för sig att väcka halva huset med sitt ljuvliga ilvrål. .... plötsligt var åtta på morgonen och en "piggelin" Pingla närmare likpingla mötte chefen i dörren vid 9.


Härligt med tålamod till dagens underbara spådomsfråga: När tänker askan dunsta?



Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards