Alla inlägg den 23 februari 2009

Av Lowa - 23 februari 2009 22:36

De här med färg i skåpet.. ja, de e viktigt grabbar! .. och Ja, det kostar pengar. Varför är det dyrare att klippa en kvinna, än en man? .. Det heter i allafall nuförtiden att frisörerna inte får kalla det dam eller herrklippning. ........... så, nu heter de nog långt, eller kort hår.

Det kostade dock mellan 69-79 EUR att få håret tvättat, slingat och fönat.


Av Lowa - 23 februari 2009 22:28

Här har Frida fått sätta färg i håret! Det var det bästa hon hade gjort under sportlovet sade hon. Gulle, de va väl skoj! Hon ville ju förståss ha svart, men fick inte för mig. Tycker inte att en 11 åring behöver gå i svart hår. Det här var väl ändå fint tycker jag... lite slingor för att pigga upp damen.

Av Lowa - 23 februari 2009 22:12

För mig, och för många andra säger bilder mer än ord. Undrar vad den här lilla krabaten igentligen tänker på. Det märks att han inte är riktigt tillfreds med tillvaron, och frågade vad som var tokigt. Han hade ingen lust att vara ute i de vackra vintervädret som mamma. Nix, han ville vara inne och titta på tv. Ho, ho.. tänk vad de har ändrat. När jag var liten lekte alla barnen ute på gårdarna... idag är alla på dagis. Barnen skrann, åkte pulka, skidade osv... idag måste aktiviteten vara organiserad av en vuxen. Helt sjukt!

Tacka vet jag sommaren då vi tar barnen till stugan, där de får vara utan tv, utan varmvatten, utan värme. Nix, där måste barnen hjälpa oss att hämta vatten från brunnen, hämta ved så att vi kan elda i spisen eller i strandbastun... och härligt.. de kan med tur få höra lite musik från radion. Annars är det bad, upptäcksfärder längs strandkanten, blåbärsjakt, trolljakt och fundera på hur vi skall slippa alla myror! De är väl ändå att vara sund, eller hur?

Av Lowa - 23 februari 2009 22:00

I morgon tisdag fyller Erik 5 år.. de e Gustavs bästa kompis och de leker nästan varje dag. Tänk, jag satt en dag och funderade.. kommer de här att ha kontakt när de blir gamla när de är sådana bästisar nu? Ja, det är ju de man aldrig vet .. men hoppas verkligen.

Gustav ser rätt sur ut på den här bilden... och igentligen är ju det riktig vänskap.. eller hur.. att kunna vara glad, sur, lycklig, ledsen och bara vara sig själv.. såsom barn i den här åldern är. :)


Stor Grattis kram till Erik.. och Tessa förståss som också har sin dag på tisdag!

Av Lowa - 23 februari 2009 21:26

Herregud! Idag var Ludwig på ett eget upptåg. Han har en tendens att smita, vår lilla vilde och plötsligt fick han för sig att gå och titta på pappas lastbil som han hade ställt längs med Ålandsvägen. Får syn på nästippen av herremannen så jag sätter fart på benen.. iklädd i ett par gamla mamma "långkalsonger eller heter de kanske pantalonger", nåja... de var aningen..för stora. Hade förståss även något upptill, men springer som aldrig förr efter i vår uppfart som är svinhal, brant och livsfarlig. Ramlar, slirar förbi Ludwig och tappar "pantalongerna"! Ludwig, står som förstenad, förvånad och undrar varför jag kanar förbi som aldrig förr. Ja, tuff var inte mamma i detta läge.. de kan jag säga men.. va skall man göra annat än skratta.. Ludwig blev inte överkörd och resten av Åland har fått sig ett gott skratt.

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards