Alla inlägg den 24 februari 2009

Av Lowa - 24 februari 2009 13:24

Hemma mamma, ja jag tror att detta kommer att komma tillbaka. Det är ju rätt viktigt att vara hemma med barnen, men tyvärr har man inte alltid råd. Hm, då skall man nog fråga sig om man behöver allt man handlar? .. men tyvärr behöver man någonstanns att bo.. så den kostnaden bör man ta. Priserna är ju märkligt höga och därför blir man frustrerad över alla kostnader. Jag röstar ändå för att man skall vara hemma med barnen så länge som möjligt eftersom vi lever i sådant stress samhälle. Det är inte underligt att folk blir utmattnings deprimerade i dagens samhälle.. låt mig förklara ... Vi har då 5 barn, det betyder 7 tandläkarbesök, massor med rådgivningsbesök, kalas, sortering av tvätt, fixa mat och plocka undan.. (frukost, lunch, mellis, middag, kvällsmål ), kalas, barnens aktiviteter, egna aktiviteter..(kan man glömma), insamlingar genom att stå på barnens aktiviteters kiosker (förfärligt jobbigt), föräldrarmöten, läxläsning, eget arbete, handlande av mat och kläder, så skall man vara en bra fru, en bra mamma, en bra anställd, ett snyggt hem, och snygg själv. Samtidigt med allt detta.. skall man hinna läsa tidningarna, se på nyheterna, blogga, läsa e-posten, betala räkningarna, svara i mobiltelefonen och hemtelefonen.. och sist men inte minst vara en hjälpsam och god vän.

Sådär ja, gissa om man vill gå ut i skogen och skrika ibland!!!!! .. lättare är det kanske att lära sig säga ordet : NEJ!

Av Lowa - 24 februari 2009 13:18

Idag har vi varit till parken med Gustav igen. Ludwig han bara älskar parken medan Gustav är lite mindre förtjust. Tack och lov var det en annan 5 åring som heter Malte som också går där så det gick att lämna Gustav ifred. Han tycker inte om att han måste gå in med tanterna och äta. Oj, oj.. han tycker att han klarar sig bäst själv. Dessa funderingar som barnen har. Synd nog är att Ludwig inte kan börja före till hösten. Trams, om ni frågar mig. Han skulle bra klara av att vara där halv dag i allafall.. men sedan skulle han nog somna glatt.

Av Lowa - 24 februari 2009 13:05

Elias har nu kommit hem från mamma... och gissa om han äter räkmackor. Allt hade varit bra hos mamma och nu är han och Filip på väg ut till pulkbacken. Elias berättade också när han fick mellis om när han var i Sverige och att han i misstag lyckats kasta en snöboll på ett fönster. En kille blev då så flyförbannad och använde de mest fruktansvärda orden. Ja, du Lotta.. dom e nog lite sjuka där i Sverige. Han menade mannen som blev så arg för en liten snöboll, men de lät lite humoristiskt .. och som om han inte mera anser sig vara svensk.


Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards