Alla inlägg den 3 juni 2010

Av Lowa - 3 juni 2010 22:08

Här har vi en kille som verkligen lyckats i livet. Lyssna på Steve Jobs härliga berättelse....


Av Lowa - 3 juni 2010 19:49

Idag har jag varit till frissan. Eftersom jag tillhör den rastlösa typen som vill få ngt gjort tvärt så ringer jag runt hela världen för att få klippa mig. Denna gång var det tydligen Salong Eclipses tur att ta itu med mig. 


Det var väl tur det, eftersom jag nu haft ett schampo som jag reagerar emot och Emmas passion är att hjälpa till med hårbottenproblem.  . . och hon verkar även brinna hett för ekologiska produkter. Nästan alla produkter hon använder är så gott som helt ekologiska. Det är ju faktiskt bra. Inte så mycket extra skräp i produkterna som får huden, håret att falla ihop. Så jag hamnade tydligen dit jag nu behövde. Härligt.


Så här blev tantan att se ut..

  


Detta tog ut på tiden. Skulle igentligen till droginfot men lyckades inte hinna med. Sedan kom jag plötsligt på att jag skulle coacha på skype så granntanten var supergullig och tog Lillflingan så att jag skulle lyckas. Puss & tack.


Lär mig massor varje gång vi coachar. Härligt, hurudana finfina framtidsplaner jag får. . . gäller att få gubben med på allt nu bara.   


På tal om Skogstrollet. Han fyllde ju år igår och vi i familjen smaskade lite glass. Köpte världens finaste syrén buske åt herremannen och när jag kom hem undrade han vad jag köpt för ogräs. (hö, gubbar). Allt gick åt pipsvängen... jag hade ju nämligen funderat ut var den skulle planteras. . . (hihi) tror ni att jag fick den där jag ville. Nix, han skulle ju förståss bestämma detta själv. (frrrustrrrerande.. ni vet när ni redan tänkt ut allt klart) (ha,ha) Livet är härligt nästan alltid och speciellt med mitt ljuvliga Skogstroll. Misstänker att jag får köpa en egen planta och sätta den dit jag vill .... (fniss) 

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards