Alla inlägg den 17 juni 2010

Av Lowa - 17 juni 2010 21:32

Tränar plankan. SÄÄÄÄKERT. För att få bukt med de delade magmusklerna kära mammor, kvinnor, tanter, tjejer så har vi här värsting tips på hur man skall gå till väga. Testar för tillfället, men är djupt oroad. Inte för magen, armarna, tårna .. utan för tänderna. Skalll jag balansera plankan mot en stol så kan jag se framför mig hur hela tandraden raseras när jag dunsar ner i golvet. Så, det verkar farligt om inte dyrt är rätta ordet. Tandläkarräkningar är ruskdyra.

Av Lowa - 17 juni 2010 20:09

Det verkar vara glassens dag .... Glass överallt... slutade med att glassbilen stannar utanför gården och gissa om man då hade 4 små troll hängandes i byxorna. Lite glassbåtar slår aldrig fel...

  

Som ni märker har Medlaren klippt sig idag tillsammans med sin bror hos frissan förståss. Mommi förde både vilden och medlaren till en närliggande frissa. Medlaren fick någon sorts pottfrilla och passar miljoner gånger bättre med långt hår tycker jag. Det växer, tack och lov. Gullig är han ändå. Vilden också även fast han tappat sina guldlockar. Tyvärr ingen bild eftersom han har bildstrejk idag... och ja, ni har fattat rätt.. han är faktiskt 3 år och bestämmer över mamma. Börjar bra va?

 

Lillflingans lockar får man minsann inte klippa för pappsen men glass det får hon både en och två lite nu och då...

   

... och har glömt att visa er klänningen lillflingan fick av famo. Sommarblommor från Varför/Därför.    

Av Lowa - 17 juni 2010 18:53

Idag blev det fika på Ålands berömda Italienska glassbar med en arbetskompis. Vi åkte dit i hans supersnygga bil bara för att vi var så in i norden gottesugna. Alla de ljuvligaste glassarna du kan hitta fanns här och smaskit värre men insåg hastigt att dagens melodi var : cash is the king. Att driva en verksamhet utan bankkortssystem kommer antagligen att slå högt eftersom vi människor vant oss med mottot: banken har pengarna.   


Så där ja... vi har konseptet klart för flygfältets restaurang. Italiensk glass & kaffe bar med lite italiensk mat. Vi är nämligen hungriga där ute på fältet när den thailändska restaurangen flyttat till stan. . . och så älskar vi glass förståss.

Av Lowa - 17 juni 2010 09:09

Blåbär och vit chokladglass

 

Mums filibabba.. älskar vitchoklad och blåbär så det här kanonreceptet skall testas inom kort.

 

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards