Alla inlägg den 28 juni 2010

Av Lowa - 28 juni 2010 21:48

Tjusigt, jag har varit duktig som bara den.


1. Inte skåpätit

2. Varit ut på promenad

3. Insett att jag är fetare än vanligt och måste smalna av på si så där 4 dagar.

4. Har inget att ta på mig (som vanligt) till 40 års festen på lördag.


.. och nu hoppas jag på att få en skön natt... har lite svårt att sova på nätterna eftersom trollen härjar vilt. Förkylningstider och mammasugna är de små grynen och jag hoppar från säng till säng för att få lite ro och tossandes efter mig kommer trollen. En efter en.. *ler* ljuvligt.




Av Lowa - 28 juni 2010 05:39

Midsommarledigt, behövs ibland. Härligt med dans kring midsommarstången, mumsig middag med sill, nypotatis och grillad kött. Självklart jordgubbar och rulltårta till efterrätt. Mumsigt värre.


Annars då, nja.. vi har badat, badat och åter badat. Hjärtetrollet har sovit över hos 2 kompisar i helgen och är liiiite trötter...

Skogstrollet tror att han kan gömma sig bakom Charmtrollet... 

 

Lillflingan har inte alls lust att mysa med brollan just nu.... Tjejtjusaren har haft varit med kompis hela helgen och fnittrat som aldrig förr....

 

Polarna från parken och tuffingen Ludde på Lilla Holmen ....  Har ni sett vilken sötis badräkt Lillflingan har.. däremot var inte damen i fråga så sugen på "simppare" .. mysigare nakupelle.       

Gäller att hålla koll på var båtarna finns ifall en räddningsmanöver är på sin plats...

 

Denna gång en riktig badkruka vid min sida. . .    

Ljuvligt att se barn plaska .. här på Nabbens sandstrand.  Nabben fick faktist 9/10 trollpoäng i år. Det enda negativa var väl att glasskiosken var tom, dvs ingen glassförsäljning. Slött, faktiskt.

En liten flotte långt ut som trollen "simmade" till...  Skånebesök av två badsugna tjejer....   Johnny, hans son Pierre med flickvän och Johnnys dotter Cassandra var på upptäcktsfärd vid stranden.     Fullt ös..     

Snygg skjorta eller hur?  


Lilla Holmen besöktes även denna helg. Barnen möttes med fimpar i munnen, glasbitar hittades i sanden och ölburkar slängda i buskarna. Antagligen hade ingen hunnit städa eller så skräpar folk bara ner... så 7/10 trollpoäng... eftersom stranden i sig är lättöverskådlig och de större barnen kan hoppa lite smått från bryggan medan småtrollen leker i piratskeppet.   Fint, men städa upp stranden och låt turisterna njuta av ett rent paradis. Skaffa lite extra sopisar till strandkanten för att underlätta eländet.

Tjejtjusaren var ute med Storflingans pappa på vattenskoter åk. Han diggade det skarpt även fast skelettet skallrade lite för det gick så hårt. :)   

.. och se här, här kommer Storflingan susandes förbi.. Ser skönt ut de där.. 

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards