Alla inlägg under april 2010

Av Lowa - 14 april 2010 20:07


En ny tidning med namnet Ljuva Livet är nu till försäljning. Jag har scannat en av dessa, dock ett tidigare exemplar än på bilden.


Rätt rolig tidning och de har ett varierat utbud. Vi (jag och min kära arbetskompis) satt på lunchen och fnissade åt Professor Finkels relationstips. Såå, nu är Anna och jag utbildade i hur vi med 8 st smarta tips skall få/ha en varaktig relation med våra ljuvliga män.   


Samarbete

Finkels analyser har visat att relationen är varaktig endast om samspelet i vardagslivet fungerar.. dvs hur vi kommer överrens om vem som skall hämta barnen från dagis, matlagningen, tvätten, räkningarna osv. Detta betyder att förhållandet inte behöver vara lyckligt för att vi älskar varandra, har bra sex eller är bästa vänner... nix, samarbete är viktigast tydligen.


Kom ihåg att glädjas åt varandras framgångar

Enligt Professor Gable så är det viktigt att glädjas åt varandras framgångar genom att verkligen visa detta med glädje tjut   som tex. . Va roligt, det måste vi fira med lite skumpa! (Hoppas men inte blir alkis då, små framgångar skall ju självklart också firas)

Det märkliga var att det är bättre att knipa igen brödluckan i stället för att ett gnälligt ointresserat "bra".


Ge din älskade minst 3 minuter per dag

 

Ytterligare en professor har kommit fram till att det behövs minst 3 minuter/dag som man behöver ta hand om varandra. Detta kan göras genom att kyssa varandra (3 minuter låter länge, eller ?)  Njä, det lär skall räcka med ett mysigt sms, ett trevligt samtal. Dessa små minuters pauser borde vi alla ta i vårt förhållande minst 3 ggr om dagen. Detta får oss att känna samhörighet med varandra. ( gissa om Anna och jag messade våra gubbar) .... kan meddelas att gubbarna funderade om vi blivit tokiga.   


Såklart, det var 8 tips men denna gång skall inte jag ge flera relationstips. Tjingeling.






Av Lowa - 14 april 2010 18:47

Hur får man sådan här energi? Här krattas det för fullt, vad härligt.. vi kommer att ha finaste gården i stan.   


Det är verkligen en hel del arbete med att bo i ett hus. Inte nog med insidan av hushållet, så skall utsidan fixas också.


  

Av Lowa - 14 april 2010 18:33


Skulle vilja att Storflingan hade någon soffa i sitt rum så att hon där kunde sitta och titta på tv med sina kompisar. Dessutom ett litet soffbord. Den här soffan är som en bäddsoffa och den finns i massor med färger. Inte så jätte snygg kanske men praktisk. Behöver bara slita ihop en säck med guldpengar först.   Denna kan köpas på Bolagret.

Av Lowa - 14 april 2010 18:26

Vilden ute på äventyr i skogen. Plötsligt smet detta lilla busfrö upp i skogen eftersom de andra barnen traskade där. Inte så konstigt att han också ville vara med...

  


Gapa på du gosse, dit går du icke... och så var det nästa ställe muttmattan som lillkillen kallar hoppelitoppmattan...


  


för att inte tala om att han hittade en "Pippa"   = Tippan som jagades genom hela trädgården.

  

Av Lowa - 14 april 2010 17:44

bild av daghemmet Nyängen


Medlaren skall börja förskolan i höst och grabben har fått plats på Nyängens dagis. Sökte faktiskt åt Vilden också och han fick också plats på samma ställe även fast vi inte är riktigt säkra på hur det blir i höst. Beror på om barnflickan vill fortsätta eller vad hon har tänkt sig.  Härligt, härligt. Jätte glad är jag eftersom de andra barnen från parken fått plats på samma dagis.


Hoppas att det slår in, att dagiset får pengar för att bygga nytt dagis med flertalet platser. Vi hoppas, vi hoppas för personalen och barnens skull.

Av Lowa - 13 april 2010 21:07

Brunstkalendern

 

Hmmm ... hur skall jag tolka att den här boken låg på mitt skrivbord igår när jag kom till jobbet.    ... vid lunchtid dök tjejen upp som skramlat dit denna märkliga bok, och tyckte absolut att jag borde läsa den. Finns att köpa på Adlibris. Började med baksidan, som det stod så här:

 

Lena har 4 barn, sju bajsande kaniner, en hund, några hunger- jamande katter och en man som jobbar på sin mack för jämman. Nervsammanbrottet morrar bakom den stökiga husknuten. (jag behöver i allafall inte läsa mera, fattar pointen.. den här boken är för mig)

 

Åsa blev mångmiljonär under it-boomen sin blyghet till trots. Hon och Adam lever i ett jätte schabrak till våning mitt i Stockholm där rummen ekar lika tomt som Åsas barnlängtande mage. (våningen skulle sitta fint)

 

Marie är chef för en tuff hårdrocksbar. Hon lever ensam med sina siliconbröst och trofasta rottweilern Otto.

 

De tre kvinnorna är systrar och ingen a dem lever kanske exakt det liv de själva önskat från början. Mycket mer än så har de inte gemensamt.

 

Tills den dag deras barndomshem, den stora mjölkgården råmar efter hjälp. Systrarna måste motvilligt återvända till Solvändan. ...

 

Sååå, den här skall bli på tapeten nu, om jag orkar.. har nämligen en hel hög med dilemman att reda ut. Urtrött, schampolös, matsugen och helvetes pms:ig på väg i säng för att starta morgondagen med ett leende och tampas med vetgiriga troll som förklarar varför man är så förbenat stenålders och varför man inte förstår det själv... ?

 

Ja, förstår ni inte det... vi är ju faktiskt födda på 1900 talet. (hmm.. vad hon glömde var är att det är hon faktiskt själv)

Av Lowa - 13 april 2010 19:56

En tjusig smyginbjudan till den nya inredningsbutiken Pentik dök upp på mitt arbetsbord idag. Kul, alltid kul med aktivt företagande och endel finfina saker finns i deras sortiment.


De här fåglarna kan köpas i butiken.. (bilden lånad från deras hemsida)


men, igentligen skall man inte ha fåglar i sitt hem. Fåglar skapar oro, de vill alltid flyga någon annanstans.


Kokki cacaojar

Den här söta burken skulle jag vilja ha till oboy. Oboy är bra, speciellt för fettman.   


Caramel coffee

Caramel coffe .. inte helt fel.


Sååå, nu väntar jag med spänning på den nya butiken.


Köttexpressen.ax är också en nystartad firma som säljer kött för hemleverans. Fantastiskt. Biff från känguru, kronhjort och antilop är en del av produkterna. Fy, fabian va häftigt att få köttet beställt på nätet och levererat hem till kojan. Mera sådant, mera sådant!

Av Lowa - 12 april 2010 17:43


Det här smycket är väl för fint. Tillhör en av mina tjusiga vänner.  

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards