Alla inlägg den 3 mars 2009

Av Lowa - 3 mars 2009 20:24

... så här vaknar vi.. Elias och Nicke ligger på madrasser på golvet..(de gjorde Ludwig med) .. men hittades sovandes på golvet, ja.. utan madrass, stackars min lilla grabb. Förväntansfulla hoppade barnen upp från sängarna  för att rusa ner på stan, shoppa en simdräkt åt mamma och sedan raka spåret med bussen till badlandet Caribia. Lite besvikna var vi vuxna, men barnen tyckte det var jätte skoj. Tydligen skall det finnas ett helt fantastiskt badland som heter Aquakul i Malmö, tydligen mycket större än detta. Frida stackarn fick feber så hon satt i bastun och baby poolen och frös...fick ta småttingarna och Fridus tillbaka till hotellet så att pojkarna fick vara kvar och bada.

Lite shopping, underbart god mat på hotellet och måste bara berätta att det var ett suveränt pris.. Vi var ju 7 personer, 2 vuxna 5 barn, 2 nätter på Sokos hotell och t/r Mariehamn-Åbo med färjan för endast 194 EUR. Badet kostade 46 EUR. Så, nu kan jag börja jobba på Viking Line igen..!

Nice, båtresa hem idag med lite kortspel och såå... men.. va skall man säga.. borta bra men hemma bäst!

Av Lowa - 3 mars 2009 20:09

Barnen väntar tåligt på båten på väg till Åbo och Caribia. MEN titta på barnen, sitter med sina mobiltelefoner och lyssnar på musik. Det har ju gått för långt när man ser de här! .. och det värsta är att när man är i det så är man helblind.. alla barnen har nästn mobiltelefoner! Tänk, hur gammal var man själv när den första mobilen fanns i ens hand! Hujedamej!


Båtresan gick aldeles utmärkt, barnen gillade att åka Viking Line, leka i bollhavet, spela på spelen, äta godis osv, själv tyckte jag det var en rätt lång resa med 5 timmar.. men, men .. det är väl så ..ett nödvändigt ont!

Väl framme på hotellet slängde vi in grejerna och gick till Hesburger för att få lite kvällsmål och mars i säng.... Barnen somnade som stenar...zzzhh...zzhhh

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards