Alla inlägg den 7 mars 2009

Av Lowa - 7 mars 2009 23:54

Ohhh, pust .. så va denna dag över. Vaknade tidigt i morse och drog en raketsnabb skåpstädning.. ja, jag menar inte att skåpen är städade..nix, allt som varit utanför skåpen är nu introttade, ni vet så där.. så att ingen får öppna skåpet för då trillar allt ut liksom. Ja, ja mamma ..jag vet..(som ungarna brukar säga åt mig).... men idag fanns de icke tid, så de så. I morgon får jag ta itu med det problemet. Dvs.. dra ut allt och sätta grejerna på sina rätta ställen. I det här fallet så kanske det är bra att min älsklingskamera rasat ihop, för ni vill nog inte se detta elände.


Barnkalaset kl 13.... Gustav frågade mig väl ungefär 2000 gånger..vad e klockan mamma? E de bara 2 minuter kvar nu tills gästerna kommer? Mamma, kommer dom snart? ...


och äntligen dyker dom upp... Gustavs gäster, lilla Molly och Martina, Neo och Solveig, Eric, Sara, Theo & Tici, Anna, Jess, Simon, Lucas & Linnea och så min lille storebror med familj och Johnny, Annica & Jonathan. Massor med bacuguns..Gustavs favorit!


Middag med Marika, Janne, Richard, Evelina och Eric.... Supergott och simpelt! Ni vet.. fortfarande är det ingen favoritsysselsättning att stöka i köket....men vi hjälptes åt och efter mycket om och men fick vi i oss lite mat. Mums, mums gryta med griskött & grädde. Martina, de här skulle vara ngt för dig också. :) Du kan överraska gubben en dag! Klar favorit i vårt hushåll... och varför inte vår specialefterrätt ... !


Bryn lök, kasta  i grisgrytbitarna (så där som dom gör i tv, du vet) och bryn dem en stund... häll i grädde, soja och kött eller grönsaksbuljong och låt koka en stund. Ris kokas (utan att brännas vid) och middagen är fixad.


Efterrätten... frusna blåbär, hallon och jordgubbar sätts på en bakplåt. Hacka vit choklad och strö både chokladen och sockret över bären. In i ugnen så att chokladen smälter... Klart! Lyxmiddagen är serverad med lite glass!


Nu har husmor här som ääääälskar att stå i köket (nix) gett lite .... ge5barnmatgenast tips och förklarar härmed detta recept som det första och sista!

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards