Alla inlägg den 11 mars 2009

Av Lowa - 11 mars 2009 21:50

Titta vad mycket snö vi fick, allt nästan över en natt. Det är dock helt omöjligt att gå med barnvagnen ute för snöplogsgubbarna.... de har rätt mycket att göra nu plötsligt.


I tidningen står det också att det har varit mycket benbrott eftersom det är såå förskräckligt halt ute. mmm.. de kan jag verkligen förstå. Kanske vi borde  börja använda de där gammaldags spark kälkarna som vi hade när vi var barn. Det är inte ofta man ser dem nuförtiden. Finns de ens att köpa i butiken?


Nå, vi får väl hoppas att de sandar tills i morgon. Våran backe är helt hopplös så får väl själv ta saken i egna händer och bli "sandaren". (suck, nya arbetsuppgifter varje dag)

Av Lowa - 11 mars 2009 21:34

Mamma, mamma.. MAMMAAAA... hon svarade Ja!


Mamma: Vem då?

Gustav: Pärla

Mamma: Till vadå?

Gustav: Jaa, att hon vill gifta sig med mig!

Av Lowa - 11 mars 2009 20:59

Sommarland i Skara... ja, vi var dit förra sommaren med barnen och det var helt fantastiskt.... förutom en miljon med getingar förståss. Det här passar alla åldrar och hela familjen kan ha trevligt tillsammans.


Turistförbundet eller kanske Ålands Investerings ab kunde ta sig en titt på denna perfekta affärsidé. Det är billigt att komma in på området och då får du åka allt! Det passar alla åldrar och finns allt från berg och dahlbanor till olika vattenaktiviteter.


Inne på området säljer de ju naturligtvis allt och ingenting.. ja, allt från hamburgare till t-skjortor. Tänk ... Åland, ett paradis för vattenland!


Tyvärr, är detta en stooor investering men man måste också komma ihåg att folk reser till ställen där barnen har ngt att göra. Tyvärr måste det vara så pass billigt att alla har möjlighet att komma in på området och åka allt men att man med "runtomkringförsäljning" får in de viktigaste stålarna.

Give me some money and I will make this work!


Här kommer ni till deras hemsida: http://www.sommarland.se/index.cfm/sv/parken/parkutforskaren/



Av Lowa - 11 mars 2009 07:05

Herregud, jag märker att folk missförstår mig helatiden. Nu är det en som messat in i tidningen för att de anser att alla inte har råd att hålla hemma sina barn för då får Mariehamn inte några skattepengar. Grejen är den, att det får samhället ju visst... man betalar ju skatt på hemvårdsstödet! Dessutom kränker jag inte de människor som av en eller annan anledning vill ha sina barn på dagis åtminstonde halvtid när de är hemma med småsyskon. Det är bättre att barnen är på dagis om man själv inte orkar ta hand om dessa små löss. Det kan ju hända att man är sjuk, märkligt trött eller har någon annan orsak till att man vill ha barnen borta.


Däremot tycker jag att man skulle få hemvårdstöd om man väljer att ha barnen hemma även under mammaledighet. Detta däremot, sparar på barndagvårdens platser och överinskrivningarna försvinner.

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards