Alla inlägg den 28 april 2009

Av Lowa - 28 april 2009 20:16

Jag har turen att få lära mig på nytt! Förhör nämligen Frida på hennes geografiprov. Det ni.. kan ni var alla länder finns nuförtiden och kommer ni ihåg alla huvudstäder?


 Har nog rätt bra koll på de gamla länderna som vi läste om men de här nya länderna som dykt upp lite här och var .. ja, de .. måste nu bankas in på nytt. Tänk vilken lycka! Vi är tydligen här för att läras på nytt. :)

Av Lowa - 28 april 2009 18:34

...en rätt vanlig dag skulle jag säga.. ingen dans på rosor men.... hela, icke rena men härliga barn... lite trots från Gustav för att hjälmen måste vara på så fick bära cykeln och Gustav hem från parken (pust) . . . Tack och lov hade jag med min Solveig som lyckligtvis kunde hjälpa mig med de 2 andra små parvlarna.


Mommi kom och lagade barnens favorit korvsoppa och den är alltid lika mumsig. Gulle mamma som orkar hjälpa till lite ibland.


I morgon bitti blir det morgonbåten till Kapellskär och kylskåpen skall fyllas. Ludwig, Pärla, Gustav och mommi skall också med. Sååå.. vi får väl se om jag överlever dagen. (småler fundersamt)


Frida har dessutom tagit hem sina killkompisar idag. Det gör mig glad eftersom jag göra ser att de är här hemma hos oss. Det är väl mycket bättre än att de ränner runt stan och gör hyss. Dessutom så imponerade gänget mig väldigt mycket eftersom Frida kom efter mig för att de ville HÄLSA på mamma. Ja, ni läste rätt! De här 12 åriga killarna ville hälsa på mamma! Så, nu har de alltså fått 10 poäng idag.


Nicke spelade lite hårdrock åt dem och tvingade stackars Pärla att hänga med...dessutom gav Pärla lite tillbaka för gammal ost idag... Ludwig... den lurjusen fick sig sin första luggning.. jajamensan...av Pärla. Gissa om han blev suur? .. och mamma tröstade och sade naturligtvis åt Pärla att man INTE får göra så dääär.



Av Lowa - 28 april 2009 08:07

Gustav väckte mig i morse och sa:


Mamma, när jag blir stor vill jag bli som dig!


Jaha, hur menar du då? frågade jag fundersamt


Jaa, du vet... vuxen! svarade Gustav (lite finurligt tycker jag)

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards