Alla inlägg under mars 2010

Av Lowa - 28 mars 2010 21:57

- Mamma, vet du varför jag ville komma med dig till Sverige? frågar lilla Gustav.

- Njää, kanske för att du ville ha godis på båten.. säger mamma

- Men MAMMA, det var ju för att jag tänkte att du säkert ville ha lite sällskap.


Klokt, mycket klokt tänkt tycker Trollmamman bestämt.

Av Lowa - 28 mars 2010 21:34

Vissa tränar, jag med så där en gång   i året.... skall sanningen fram så tycker jag det är rätt trist och träna. Eller så är det för att jag är som en klumpig padda. Rensa hjärnan, det måste vi dock alla göra. Vissa genom att träna, andra genom att sitta och spela "tont" spel på facebook.. det gör jag. Rätt skönt faktiskt, förutom när småtrollen vill ha uppmärksamhet just precis när jag kommer att vinna hela turneringen.  Såå, som ni fattar sitter jag och klickar som en råidiot på musen (dator) för att vinna över mig själv. Ja, man undrar.. jag med.. var skall det här sluta.



Av Lowa - 28 mars 2010 15:49

Här kan ni testa er självkänsla, om ni mot förmodan har dragit på er borderline, är alkoholberoende har bulemi eller anorexi, är tillsammans med en psykopat osv... testerna är många och lite lustiga.

Av Lowa - 28 mars 2010 12:23

 


Äsch, vi får väl ta det lugnt då. Mamma börjar bli lite sur på mig, fast jag är så liiten. Har hon inte humor va? Vilden kissade från Medlarens hög och låg säng ner på Medlarens alla kläder som låg på golvet. Jag själv (Lillflingan) har bara hällt ut saltkaret, försökt hälla lite saft (överallt), checkat toalettstolens renhet och matat fiskarna. Ja, det såg ni väl.... 

Av Lowa - 28 mars 2010 12:16

Oj, nu har jag nog ett litet problem här...

  


Undrar, hmmm... hur skall jag få bort nappen från fiskarna..?


  


Titta mamma, jag har matat fiskarna..


  


Nääääj, ät inte upp nappen..

   


Hjääälp mig Gustav.. snälla.

   

    

Av Lowa - 28 mars 2010 11:10

  

Iväg på matinköps dag igen tillsammans med Medlaren och barnflickan. Medlaren ville så gärna med och ha lite mamma mys så vi valde att ta oss till Cosmonova för lite kvalitetstid tillsammans.


Med stört töntiga brillor tog vi oss in i Cosmonovas dinosaurieland. Den enorma bioduken gjorde att vi vid flertalet tillfällen trodde att någon hoppade på oss. Fantastiskt gjort. Jag är fortfarande fundersam hur det riktigt fungerade med de 3 D glasögonen. Korkad som man är så har jag aldrig fått svar på hur detta är möjligt.


Kati (barnflickan) for efter oss på något fisk äventyr i biodukens värld. Hon fullständigt älskar fiskar så glad och nöjd verkade hon för det. Gustav och jag funderade mera på hur människan fungerar. Med massor med intressanta experiment och kluriga funderingar lärde vi oss allt om matens väg genom kroppen, planeternas irrande i universum, skelettens uppbyggnad och självklart hade vi även tid för en smarrig kanelbulle & saft.


Matvarubutiken Norrtäljes Flygfyr älskar mig förmodligen. Jag tror att jag är en av deras bästa kunder med 2 kundvagnar fullproppade funderade jag över hur i himmelen det kunde bli så billigt. Scannade massor med varor fram och tillbaka och inte lyckades vi komma upp till någon enorm summa. Missade ni ålänningar att Flygfyren faktiskt körde en -10% annons i tidningen så kan ni nappa upp den lappen. Självklart, jag handlar allting i Norrtälje eftersom de åländska snålpropparna har så enorma priser. Tomaterna gott folk kostar nästan 7 eur/kg på Hallen. Flygfyren 34 SEK/kg. Blöjorna 88 SEK och 16 EUR. Jag har blivit en mästare på priser. Matpriser förståss, mindre duktig på motorer, höbalar, elgiganten osv.



Av Lowa - 26 mars 2010 06:05

Pusselfamilj, det är verkligen en konst att få alla att trivas. Tänk vad många personer som livet skall pusslas ihop med. De biologiska föräldrarna, deras mor & farföräldrar, eventuella nya syskon och deras bonusmammor, bonusmammans föräldrar och dennes släktingar. Helt fantastiskt.


Inte nog med att man skall få relationen mellan sig själv  och bonusbarnet och fungera, så skall barnen och bonuspappan stöpa en varaktig relation och sist men inte minst... sammanslutningen av barn skall även de trivas tillsammans.


Lovar, jag är snart en mästare på problemlösning och att hålla många bollar i luften. Desstuom är det viktigt att bita sig i tungan när tankesättet mina och dina barn ploppar upp (vilket kan vara svårt när en konflikt uppstår).


Det gäller också att vara en öppen människa, definitivt inte svartsjuk när samtalen dånar, umgängessamtal, klädinköp, aktivitetsförande, barnuppfostrans funderingar osv. Här i detta hus har vi det väldigt öppet. Ena dagen stampar det in en pappa, väntandes på sin son och andra dagen kan vi ha en mamma på middag. Jag tror att det handlar om att respektera varandra, och barnen förståss. Barnen älskar att visa upp hur de har det och att se hur man tillsammans fungerar. Detta fungerar  så länge man är trygg i sig själv, och i sin relation. Viktigt är också att man inte går in och försöker styra hos den andre, vilket vi kvinnor ibland kan ha svårt att inte göra. Nåja, nog om dessa moderna familje konstalationer.

Av Lowa - 26 mars 2010 06:04

Tusen tack för den fina omtanken med de supersköna strumporna gudmor Maija.

  

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards