Alla inlägg under mars 2010

Av Lowa - 26 mars 2010 05:55

  

Detta fina påskpyssel hade Tjejtjusaren fixat ihop i skolan. Super fin tycker jag. Dessvärre hinnar han inte se den så mycket denna påsk eftersom det nu är dags för mammamys i Skåne. Upp till flyget i dag, tidigt som attan för att sedan tas vidare med Sas till Ängelholm. Så smidigt att åka lite flyg. Speciellt med Air Åland. *smygreklam*


Storflingan hade också målat ägg i skolan. Ja, mitt i natten fick vi ju stiga upp och blåsa ur äggen. Halvt blåa i ansiktet lyckades vi tömma 4 ägg och dunsa tillbaka till sängen. "vicken hääärlig daaag" sjöng vi och vips var det nästa morgon.

Av Lowa - 26 mars 2010 05:34

Med en faslig huvudvärk och ögoninflamation genomled jag arbetsdagen och stampade mig hem för att mätta min ljuvliga familjs hungriga magar. Kyckling igen då, usch vad jag är trött på konsten att hitta på olika maträtter varje dag. Skönt, snart kommer fammo & faffa. De brukar ha alla världens recept med sig som inspirationskälla till varierad kost.


Vraliknande chaffis till Medlarens fotboll och med allt det innefattar. Ni vet. Leta fram fottisskorna, strumporna, vattenflaskan, shortsen, t-skortan osv gav vi oss iväg. Alltid lika roligt att se barnens iver när de tillsammans äger över den "enorma" fottisplanen.


Hemma en timme och sedan iväg igen. Storflingan skulle hämtas från Tvärsan. Det var en riktigt trevlig resa och vi pratade som aldrig förr. Dessutom gjorde hon mig riktigt glad när den härliga verbala damen berättade åt sin mamma följande fras:


- Mamma, du är fett stark kvinna. (såg ni) Fett stark kvinna.


En förvånad, förundrad hur det nu kommer sig att man inte är stenålders, fattar ingenting mamman plötsligt och samtidigt helvetiskt nyfiiiiken på vad Storflingans funderingar:


- Hur menar du riktigt nu gumman.


- Men mamma, Du är så stark som klarar av en 7 personers familj och en barnflicka. För du gör faktiskt hela tiden någonting för oss barn. Inte undra på att du ryter till ibland.


Kan man få bättre betyg än detta av en 12 årig Storflinga? Nä, skulle inte tro det. Tack, tack gumman vad härlig diskussion om livet, bloggen, skolan och allt det du kan lära din nästan lastgamla mor.   

Av Lowa - 26 mars 2010 05:32

   Här är en bild på de nya skor jag köpte när jag tyckte synd om mig själv.   


Av Lowa - 22 mars 2010 22:08

Här kommer ett tips till Trollmor från Storflingan. Bästa musik sidan tydligen.


Av Lowa - 22 mars 2010 22:08

Här kommer ett tips till Trollmor från Storflingan. Bästa musik sidan tydligen.


Av Lowa - 22 mars 2010 22:01

- Men mamma, vem skall vara min mamma när du dööör?

- Jaa du Gustav ?   

- Jag vet mamma, Frida kan ju vara min mamma och Elias min pappa   

Av Lowa - 21 mars 2010 18:47

Gubbar, ena riktiga stubbar. Ut i vinter vädret med bilen, vilket helvete. Slirade som en gangster genom staden och ack hur svårt jag hade att komma upp för våran oälskade backe. Efter mycket om och men fick jag härja med gubben om hjälpinsats, vilket han gjorde med shorts och grinig min.   


Ja, ja.. han skulle bara veta att jag köpt ett par skor åt mig själv... det är jag värd...



Av Lowa - 19 mars 2010 21:07

Storflingan tvingade med mig på Zumba och det var väldigt skojigt. Lite nervös var väl Irene (tränaren) först eftersom de riggade upp videokamerna mot henne men det gick över och med stort leende tog hon oss vidare in i zumba rytmens atmosfär. Roligt, japp även fast jag funderande efter en halv timme hur länge till jag skulle stå ut. Säger som min kollega: det var skit kul även fast jag var långt efter de andra snärtisarna och virade in benen lite här och var.  

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards