Alla inlägg den 4 augusti 2009

Av Lowa - 4 augusti 2009 22:13

Idag har vi haft en mysdag med Tina o Livia, Anna och Lucas, Linnea samt hela mitt patrask. Det blev glass på Svarta Katten, lite tarvligt att någon ätit upp min lakritsglass men chokladglassen dög rätt bra den med. Sedan traskade vi ner till Lilla holmen och lät barnen rastas bland soporna! Ja, det har jag redan berättat för er sååå det behöver vi inte gnälla om mera.

Av Lowa - 4 augusti 2009 18:56

Klassträffen, ja den blir av på Ulfsby Källarkrog första helgen i oktober! Temat är 80 tal och vi får välan se hur vackra vi alla blir! Tina har idag varit här för planering av våran underbara klassträff. Hoppas, hoppas att den blir lyckad. Det skall bli skoj och se vad alla sysslar med idag! Vidare information om maten återkommer vi med inom kort!

Av Lowa - 4 augusti 2009 18:40

Vem skall vi nu skylla på då? Mise, renhållningen eller Mariehamns stad? Det här ser vackert ut för våra turister... det här är en verklighet som bör ses över.. ja, det tycker jag verkligen! På en badstrand skall det väl vara trevligt.. eller hur? Vem gillar sitta bredvid en duns illaluktande bajsblöjor, möggliga ölburkar, gamla matrester.. ja, vem vet vad de fanns där..


Här har vi Lilla Holmen, paradiset i Mariehamn (eh) ? Dessutom bör nog Mariehamns stad ta sig en titt på Eckerös supertrevliga barnvänliga ställen. Ja, en riktig titt.. och kanske fundera på om varför barnfamiljerna snart lyser med sin frånvaro.. då, kan jag åtminstonde förklara varför!


Nej, fixa lite mysigare på tex Lilla holmen... små grävskopor, småbilar och båtar som barnen kan köra för en billig slant.. rengör och fixa upp toaletterna, håll rent, ha flera sopisar och se till stränderna är snygga och prydliga. Gröna Udden är en totalkatastrof, speciellt stranden med den tarvliga mattan som sticker fram lite här och var. Bryggan som ser fallfärdig ut, spikar som hänger ut och stolpar som sticker upp lite här och var i vattnet. Undrar om någon av er som beslutar någonsinn sitter här med era barn, för det har blivit värre än vanligt! Skärpning! Dessutom verkar det som staden glömt och klippa gräsmattorna i stan, kan bero på personalbrist, lathet eller snålhet? Svår fråga!

Av Lowa - 4 augusti 2009 09:22

... men hallo.. äntligen känner man sig som en människa igen. Trodde nästan att jag anfallits av svininfluenssan ett tag igår.. men, det kallades nog återhämtning efter möhippefirandet! Tur! Var nämligen tvärsäker när jag fick en envis huvudvärk, tandraden molade sammanbitet, skelettet skallrade som en skallerorm men troligtvis led jag endast av en enorm sömnbrist.


Nu är jag i tipp topp form igen, redo att springa mig svettig efter vilden... svara på alla varför frågor till medlaren, karva ut föremål från lillflingans mun och hjälpa storflingan med make up:en och sist men inte minst hjälpa min nackspärrsgubbe överleva vardagen. Vi tackar basiluskerna för sin frånvaro och återgår till vardagen!

Av Lowa - 4 augusti 2009 08:41

Nu tycker jag nog att vilden är liiiite irriterande... naturligtvis målade han ner hela soffan när jag var borta på möhippa med gänget. Protest från herremannen, ja.. man kan undra! Tyvärr har hela soffan fått detta vackra konstverk inristat i lädret... och nu undrar jag om ni har ngt tips hur i himmelen jag skall få bort eländet?


Vi är nästan förgiftade av alla medel som jag nu försökt med... jag har dränkt halva soffan med sprit, rengöringsmedel av alla de slag men ingenting hjälper... ??

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards