Alla inlägg den 8 augusti 2009

Av Lowa - 8 augusti 2009 19:03

Nicke har nu börjat sälja plåster som följer den kinesiologiska tankesättet. Jag är faktiskt imponerad eftersom Nicke fick detta när han hade en enorm smärta i sin skuldra...  Han blev då erbjuden att pröva på dessa plåster gjorda för att skapa jämn balans i kroppen. Smärtan och min gnälliga man försvann på några minuter... hur i himmelen kan det komma sig att detta faktiskt funkade? ... men det gjorde det.. och han är nu fast!


Elitidrottare runt om i Usa använder dessa plåster för att få mera energi, lindra smärta, sova bättre och sist men inte minst ... man skall gå ner av detta också. Kika här skall ni få se! Titta gärna på videon så förklarar de det bäst! Är ni intresserade kan ni kontakta min underbara gubbe.... och snart får ni välan se en trådsmal duracell mamma trallandes på stan.... eller hur?

Av Lowa - 8 augusti 2009 18:56

Ps! Tröttnar du på musiken är det bara att stänga av eländet på högtalarknappen längst upp till vänster.

Av Lowa - 8 augusti 2009 08:43

Vi kämpar vidare och trotsar alla sopor, gropar osv och var igår och hade en riktig mysstund med flertalet mammor.. Anni var där med lilla Albert och störtsköna finsktalande mysstollan Elli. Lilla madam som plötsligt insåg att hon minsann inte tänkte vara på stranden mera utan i vattnet.


Vi stod samlade på den lilla halvtarvliga bron vid Gröna Udden och plötsligt kommer lilla Elli rusande.. skuffar undan mig och säger 1, 2, 3 .. jag tror hon skall hoppa i plurret men tji fick jag... lilltjejen vänder hastigt på rumpan och rusar allt vad hon orkar tillbaka till stranden. Där står man ensam kvar och mäkta förvånad!


Anu fick hjälpa till att styra upp och organisera upp alla våra yrhönor, speciellt lilla Pärla som hade fullt upp med att nalla godheter ur de andra mammornas picknick väskor. Mums!


Tobias stackaren hamnade på att jaga vilden våran... de skall jag säga att inte är en lätt uppgift... om man inte gått ner alls efter den här sommaren så kommer jag aldrig att lyckas. Nix! Han, den vilde busungen rusar rakt ut i vattnet, dyker under .. och lyckas på ett eller annat sätt ta sig fram. Inte det minsta rädd och vill aldrig stiga upp ur vattnet... lovar, jag har mutat med allt! :) Pedagogisk, eller hur?


Anna och barnen var också där.. ho,ho .. stackars Anna hon har det tungt nu i värmen... men Anna.. det lönar sig att kämpa för det mest fantastiska *kram*


Solveig och Neo fick också äran att bjuda mig på kaffe .. ca så där när vi var på väg hem eftersom jag inte hade möjlighet att sitta ner en endaste sekund annars. Gissa om jag tackade "någon där uppe" för att de 2 minsta sist och slutligen somnade SAMTIDIGT?!

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards