Alla inlägg den 31 augusti 2009

Av Lowa - 31 augusti 2009 17:25

 

Nicke har varit med killarna och klippas idag.... Ludwig är nu korthårig, ja.. vi var tvugna för han hade någonsorts rastaflätor som inte gick att nysta upp. Elias han behövde få det vildvuxna håret uppklippt lite till fotograferingen i morgon.


Själv sitter jag här, mest liggandes och väntar på svar från läkaren. Slut, slut och märkligt slut är jag. Ringde faktiskt och pratade med min bror som varit dålig också, men tack och lov av helt andra besvär. Han trodde att han skulle bli Ålands första svin men misslyckades till all lycka! Vi vill ju inte ha det eländet åt någon alls i familjen.

Av Lowa - 31 augusti 2009 10:46

Krasslig idag, pirrar i armarna.. har svårt att andas och känner mig olustig som bara den. . . Igår trodde jag att döden var nära, slängde mig ner på golvet och Nicke började skämta med mig. Kan säga.. det var inte läge då!


Jag höll på att dö, fick inte luft och människan tyckte jag skulle ta foto när jag sitter på huk framför honnom. Ja, han menade ju förståss att jag skulle visa vem som i detta hus bestämmer. Han tror fel, det är jag som bestämmer i detta hushåll..men ni vet.. med kvinnans list kommer man långt.


Nåja, har fortfarande svårt att andas.. eller tungt.. skall till hospitalet nu och be dem kolla upp hela mig. Kanske detta är kroppens sätt att säga till mig.. Lugna ner dig människa! Kanske håller jag på och kollapsar, herregud! Ja,ja.. jag är lite dramatisk när det gäller sådant här.. men kan berätta att det låg ingen tuffing som hyperventilerade med påsar över munnen, skakande ryckningar, frossa osv.. Nicke min kung.. gav mig healing så att jag lugnade kroppen lite.. men som sagt.. inte bra alls just nu.

Av Lowa - 31 augusti 2009 06:34

Jag skall göra som Tessa jag.. ringa till Thaimassagen ! Det är helt underbart att gå till den lugna thaitanten.. men jag tror jag tar fotmassage..en timme... ljuvligt!

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards