Alla inlägg den 6 augusti 2009

Av Lowa - 6 augusti 2009 20:03

Efterlyses städning av sopberget på Mariehamns badstränder samt barnvänligare Mariehamn!

Har ni varit i Eckerö någon gång??? Om inte, ta kärran och dra iväg med barnen till Kärringsund!

Turiststaden Mariehamn har mycket att lära sig av eckeröbornas turistprofil, speciellt om vi vill ha barnfamiljer till vår finfina åländska huvudstad. På Lilla Holmen möts vi 3 dagar i rad av ett sopberg blöjor, mat, papper och annat trams eftersom soptunnorna (ca 2 st minimala funderingar) inte verkar tömmas. På badstranden plockade barnen idag  37 kapsyler, ett antal ciggfimpar samt några äckliga snusprillor och glasbitar... 

Hittar man sig vidare till Gröna Uddens strand ser bryggorna halvruttna ut. Rostiga spikar smyger sig fram, barnen snubblar på en halvtrasig "matta" på väg till vattnet och plötsligt försvinner barnen ner i den lömska vattengropen.

En stor eloge till Dennis Jansson med äventyrsgolfen, och äventyrskillarna på Lilla holmen som här försöker locka de äldre barnen på skojiga aktiviteter. Bra! Mera sådant! Tvärt!

Vi måste uppfylla den påkostade reklamen om ett rent och naturskönt Åland! Är det så mycket begärt att förvänta sig rena badstränder och fräscha toaletter?!

Varför inte också satsa på lite trampbåtar, en liten pool med småbåtar, grävskopor för barnen och andra små kringaktiviteter? Gärna ett café i anslutning till barnaktiviteterna... så skall ni få se att turiståland får en hel hög med glada semesterfirande och lokalt boende föräldrar och barn!

5 barns mamman Lowa

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards