Alla inlägg under juni 2010

Av Lowa - 5 juni 2010 21:30

      


Gubben tror jag har blivit knäpp. Jag vet bättre. Jag är helt körd. Lovat testa på att vara en radiopratande reklampelare och sitter här hemma och testkör. Gänget tycker jag börjar låta lite LÅNGRANDIG (eftersom det skett lite upprepningar av samma mening). .. och själv undrar jag om jag var dragen som lovade testa på detta. Det låter alltid för gräsligt att höra sig själv, men nu är det så gott som klart. Skickar filerna (dock lite omändrade) till turistföretaget och sedan är det upp till dem att avgöra vilken profil de vill ha.


Eftersom jag känner mig väldigt hurtig och sportig så satsar jag nog så småningom på sportreklam (fniss)

Av Lowa - 4 juni 2010 23:05

Kvällen har spenderats i djurens tecken. Allt från myggor till hästar faktiskt. Vi har haft en ljuvlig myskväll med barnen. Picknick på Travbanan, kikat på hästar som sprungit runt och barnen verkade megaintresserade av vattentankbilen som for runt runt banan.


Jag är väl inte riktigt stört förtjust i hästar jag heller men tycker att det kan vara skoj att variera vardagen med lite annorlunda aktiviteter. Fottisfantasten skulle aldrig mera följa med för att se de där djuren pinas med piskor. Ja, vad säger man. Skall man slå eller nä? Lite dubbelmoral pyser fram här.


Som efterrätt köpte vi en varsin bollglass. Det är inte billigt för en familj som denna skall jag berätta för er. Fy fabian.. men det är väl ändå lite av en sommardag att få en bollglass från kiosken.


Sedan har vi rusat både hit och dit efter Lillflingan och Vilden. Sönderbiten till tusen av myggeländerna och Storflingan fick för sig och fara till en kompis stuga hela helgen. Hoppas de får en finfin helg och avkoppling.

Av Lowa - 4 juni 2010 06:40

  Ingen kan undfly sitt hjärta, var därför uppmärksam på vad det säger.  


Av Lowa - 4 juni 2010 06:15

Världen är liten. Igår pratatde jag med en 80 årig man från Gävle i telefon. Han frågar efter mitt namn och plötsligt säger herremannen:


- ja, du .. jag kände en gång i tiden en herremann ifrån Borgå med namnet Wallén. Han spelade gudomliga stycken på piano.


- jasså? vad trevligt, sade jag. Släkten kommer ursprungligen från Borgå, eller rättare sagt från Virvik gård.


- Jag kände bra din farfar. Han var mycket omtyckt av oss barn.


Ja, historien var längre än så. Vad jag vill komma till är att fortfarande är världen liten och här hade vi nu en man som kunde lära mig lite om släkten. Jag har en duns underbara släktingar som har miljoner med söta historier om fastrar hit & dit   men eftersom jag tillhör den "lite" yngre generationen så lever detta inte i mitt minne. Därför ber jag nu er, käraste kusiner att plita ihop lite ljuvligt skvaller, personlighetsdrag samt vidare behövlig och icke nödvändig information om vårt ursprung. Härligt. Hoppas på en bok, förståss. Kanske släktkommitén kan anlita vår alldeles egen journalist Mosse för bokskrivandet, vem vet?  

Av Lowa - 3 juni 2010 22:08

Här har vi en kille som verkligen lyckats i livet. Lyssna på Steve Jobs härliga berättelse....


Av Lowa - 3 juni 2010 19:49

Idag har jag varit till frissan. Eftersom jag tillhör den rastlösa typen som vill få ngt gjort tvärt så ringer jag runt hela världen för att få klippa mig. Denna gång var det tydligen Salong Eclipses tur att ta itu med mig. 


Det var väl tur det, eftersom jag nu haft ett schampo som jag reagerar emot och Emmas passion är att hjälpa till med hårbottenproblem.  . . och hon verkar även brinna hett för ekologiska produkter. Nästan alla produkter hon använder är så gott som helt ekologiska. Det är ju faktiskt bra. Inte så mycket extra skräp i produkterna som får huden, håret att falla ihop. Så jag hamnade tydligen dit jag nu behövde. Härligt.


Så här blev tantan att se ut..

  


Detta tog ut på tiden. Skulle igentligen till droginfot men lyckades inte hinna med. Sedan kom jag plötsligt på att jag skulle coacha på skype så granntanten var supergullig och tog Lillflingan så att jag skulle lyckas. Puss & tack.


Lär mig massor varje gång vi coachar. Härligt, hurudana finfina framtidsplaner jag får. . . gäller att få gubben med på allt nu bara.   


På tal om Skogstrollet. Han fyllde ju år igår och vi i familjen smaskade lite glass. Köpte världens finaste syrén buske åt herremannen och när jag kom hem undrade han vad jag köpt för ogräs. (hö, gubbar). Allt gick åt pipsvängen... jag hade ju nämligen funderat ut var den skulle planteras. . . (hihi) tror ni att jag fick den där jag ville. Nix, han skulle ju förståss bestämma detta själv. (frrrustrrrerande.. ni vet när ni redan tänkt ut allt klart) (ha,ha) Livet är härligt nästan alltid och speciellt med mitt ljuvliga Skogstroll. Misstänker att jag får köpa en egen planta och sätta den dit jag vill .... (fniss) 

Av Lowa - 2 juni 2010 20:43

Här är beviset, jag har faktiskt själv planterat denna ljuvliga smultronplanta.

  

Jag har dessvärre en mullvardsliknande sötnos som drar upp plantorna och dessutom älskar hon att trampa i myllan. Smaka lite, det går också bra skall ni veta.


Ja, kika här har vi henne.. på lite andra äventyr förståss...

  

......som att plocka blommor...

   

.. det är väl inget fel med det... ? Smutsiga barn är glada barn brukar Trollmor säga.

.. man kan ju alltid tvätta av sig med vattenslangen..      

.. det brukar bli så bra sååå...

          


Det är faktiskt JÄTTE skoj, fattar inte varför resten av familjen dunstade..

  

Va skriker ni föööör? Aldrig får man ha något skoj...


Äsch, jag får väl ta brollans glass då... den som lämnar får leken tåla...

  

.. sådär ja... vad skall jag nu hitta på?

  


Ja. . . ni kan nu förstå att våran farmor är helt slut på kvällarna. Vi är nu lyckligt lottade att ha fammo här och hjälpa oss. Barnen springer åt olika håll när de släpps ut på dagen. Tuuur att fammo har ett väldans tålamod. Det är inte lätt det här. Vi får hoppas att Kati piggnar till så fort som möjligt.

Av Lowa - 2 juni 2010 20:30

Det är många födelsedagar att komma ihåg idag. Förutom Skogstrollet så fyller faktiskt Jonte, min arbetskompis år. Jonte är en finulig prick som har ett stort hjärta.

  

Förutom att Jonte gillar hojar så diggar killen färskt hemvetebröd med sirap och ett glas kall mjölk. Gullig som han är så blev vi alla bjudna på denna gamla tradition. Förr åt barnen detta som godis. För att få äkta fint hemvete bör man säkerligen muta en mjölkbonde. Hemvetet skall tydligen innehålla färsk råmjölk.

  

Jag har aldrig hört talas om detta förr, men det var riktigt gott.. hur konstigt det än låter.   

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards