Direktlänk till inlägg 19 augusti 2009

Ingen blåbärspaj idag heller....

Av Lowa - 19 augusti 2009 21:47

Tandvärk, jag tänker inte klaga! Nix, det finns värre saker och klaga över... och just nu har jag INTE den anledningen.


Idag har vi varit och strosat i skogen... vi har plockat blåbär och hallon till vår blåbärspaj... problemet? Det blev ingen blåbärspaj... för barnen åt upp blåbären före.. de gillar inte blåbärs paj förklarade de bestämt! Skruttungar! Vem gillar inte blåbärspaj? .. det gör väl ändå alla eller hur!


Sedan har jag varit och gjort hockus pockus på mitt lilla lejon gudbarn. Hon hade så ont i örat så lite healing skadar väl ingen. Tossfian trodde dock att jag höll på och trolla (ha,ha) såååå.... vi sa hockus pockus med jämna mellanrum. Ja, det var bättre sååå, än att skrållan trodde att jag höll på och somna när jag koncentrerade mig.......(ha, ha) Nu skall vi allt hoppas att det där eländet far riktigt dit pepparn växer och aldrig visar sig i våra breddgrader igen.


Gustav hade sovit hos mommi inatt och riktigt visat sin bästa sida :) och fottisfantasten har härjat vilt med Simon. Ludwig och Pärla har inte gjort annat än ätit blåbär och hallon. . . ja, lite glass har ju lillflingan också lyckats övertala vilden att ge. Det är så härligt att se hur de här 2 små liven har en speciell kontakt när de är åldersmässigt så nära.


Så här är det med livet i våran kaotiska men ack så härliga familj. Kom ihåg! Styrka, tålamod, värme och otroligt med ömhet måste vi varje dag lära oss att ge våra nära och kära. . . och åter igen... de viktigaste orden : JAG ÄLSKAR DIG! bör sägas otaliga gånger till varandra! (Gubbarna bör dock även säga ytterligare en mening till sin fru: DU HAR RÄTT!

 
 
Ingen bild

anu

19 augusti 2009 22:39

ja herregud hon undrade när du farit vaaaar har lotta lärt sig trolla mamma ??? brukar hon trolla ofta ??? hahahhahha, ja hoppas verkligen att det hjälper nu med allt hockus pockus !!!

 
Tessa

Tessa

20 augusti 2009 09:11

Blåbärspaj älskar ALLA!!

Men på tal om åldersmässigt nära syskon, jag hoppas pärla får en snällare storebror än vad jag hade, med våra 1½ års skillnader fick man mycket däng då man mentalt "växte ikapp" o d va inte bara med handflatan kan jag säga, kanske därför jag fastnat för kampsporter i dagens läge, så jag kan fläta tillbaka ifall det behövs!

Jag älskar dig bör sägas, men inte över axeln och ut i luften som ett "hej då". Säger det alltid i samband med godnatt och ibland säger Li "ja veeet, älskar dej mee". Haha, sweet.

http://bianco.webblogg.se

 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

20 augusti 2009 11:29

"Jag älskar dig!" kan man aldrig säga för ofta, varken till barnen eller partnern, tror jag. Det får gärna tillsammans med ett lätt smekning på kinden eller en varm kram. Det ger samhörighet och trygghet.
Kram!

http://http:lambergsfrua.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lowa

20 augusti 2009 11:40

så rätt, så rätt..

 
Tessa

Tessa

21 augusti 2009 00:13

jammen självklart kan man säga det hur ofta man vill, bara man oxå säger det med känsla också ibland. =)

http://bianco.webblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lowa - 20 november 2011 17:00

IIP- investor in people fick Mariehamns stads barnomsorg för något år sedan. Undrar om den tjusiga stämpeln gäller 2012?   Mariehamns stads prioriteringar gällande barnomsorgen är troligtvis katastrofal. Överbevisa mig gärna, tack. Är det sunt at...

Av Lowa - 2 september 2011 11:47

Åland är inte "safe" för våra barn mera!   Jag är en förälder till både små och stora. Jag är rädd, precis som du säkert också är. Alarmerande rapporter från Landskapsrevisorerna visar att polisen behöver mera resurser mot droger, fältarna vädjar...

Av Lowa - 20 juli 2011 09:34

På den här gatan i stan kan det hända lite vad som helst. Ja, just det ... som   Lillflingan har nu fullt upp med att rymma till sin kompis Ebba som bor något kvarter från oss. Själv är jag så gott som naken hemma när lilltjejen med bestämda steg...

Av Lowa - 18 april 2011 14:36

Gustav har fått sig lite nya utekläder från Familia och måste säga att de verkar vara fantastiskt bra.   Lindberg barnkläder, jacka och byxa för 82,50. Ett svenskt märke. Detta funktionella skalplagg/set (jacka och byxa) är tillverkat i vårt v...

Av Lowa - 3 april 2011 21:47

Har nu varit hemma i en vecka och haft "semester"... barnen har turvis spytt som sprutande dinosaurier... så ett antal lakan, kuddar, täcken, kläder, handukar, toalettstolar, händer, munnar, hårstrån, golv, tänder och gud vet vad har fått sig en bakt...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards