Alla inlägg den 16 september 2009

Av Lowa - 16 september 2009 22:51

Är det märkligt att vi kvinnor ser ut som levande vrak? Vi kvinnor har en fullspäckad dator i huvudet.. åhå, om vi någon gång glömmer ngt icke så märkvärdigt elände!


I mitt huvud finns för tillfället...  vad kylskåpet innehåller för maträtter, pålägg, mjölk, ingredienser till de närmaste 2 dagarna, frysens innehåll, vad ungarna har för läxor, aktiviteter, föräldrarmöten, att fottisfantasten behöver nya byxor, att fottis strumporna är i tvätten, att gymastikkassen inte är uppplockad, att medlaren behöver få en ny vinterjacka och vinterstövlar, att vilden behöver vinterstövlar och samtliga behöver handskar. Att vi har halare i storlek 122, 110 och att Lillflingan borde klara vintern utan vidare.


Dessutom måste läkaren kontaktas, ögonbrynsplock hos frissan beställas, medlarens fottisinskrivning organiseras, kontakta simskolan, rådgivningen, hårshampo inhandlas, banken besökas, bibba böckerna återlämnas osv...

Att gubbens sluta röka bok borde läsas högt, att räkningarna bör betalas, att däcken bör fixas till cykeln, lakanen bör bytas och hushållet städas, att tvätten skall hängas upp i morgon bitti och resten av bykbärget vikas... att jag har mail att besvara och försäkringsbolag att ringa... posten skall öppnas, och du, glöm inte att H&M katalogen måste granskas...herregud! Då är det här inte allt.. jag har ju även ett jobb att sköta samt en liten susning om att småtroll och gubbe behöver få uppmärksamhet.


Ja, som sagt.. e här var väl bara en liten del av allt som finns i en kvinnas huvud! (pust)

Av Lowa - 16 september 2009 21:50

En väninna till mig har åkt fast, fast för fortkörning och dennes sambo är nu mycket irriterad!


Sambon har fått ett nytt yrke, chaufför på de mest konstiga tider för att fortköraren skall ha möjlighet att sköta sitt jobb. Detta eftersom fortköraren inte har ett körkort på 10 dagar.. ! 


Sambon är tjurig! Vill ringa till polisen och klaga! Varför straffar ni mig undrar sambon... är det rättvist att oskyldiga skall bestraffas för att ni tar min sambos körkort eller??? (he,he) Förvånad


Vi lider alla med dig ... (eh) ja, sambon till fortköraren förståss! Du din lurjus som körde för fort får allt skylla dig själv (he,he)


Såå... man lär så länge man lever eller hur!

Av Lowa - 16 september 2009 21:15

Idag har gubben varit lite halvgrinig... hade välan lust och säga: Gå och lägg dig! ... men han har varit duktig kungen min. Han har målat trappan ... Det gör mig glad Glad! ... och så förvånade herremannen med ett glas vin vid hemkomsten tillsammans med en supergod middag. Mysmiddag minsann! Det gör migSkäms (lite rödrosig) och så har han diskuterat med vvs gubben som skall kika på de trasiga blandarna till duschen. Det gör mig stolt! Tungan ute


Vilden hade lyckats somna på lekparken igen, han orkade troligtvis inte med tanterna eller ahaaa, kanske det var för att småtrollen vaknade halv 7 i morse.. och den arbetande Trollmamman steg naturligtvis glatt upp, med härlig andedräkt, hängande tissar och med ett strålande humör. Skogstrollet låg sött och snusade men fortfarande i en väldigt märklig trollställning... sittandes med benen lite här och där. Ja, jag fattar inte hur han klarar sova sittandes.. men tydligen då Obestämd


Lillflingan har följt pappsens humör exempel, och måste väl säga sanningen... tänderna är väl också ett dilemma men mamslans humör är väl inte heller på topp. Jag tror att vi behöver sova och bara strunta i allt annat gräsligt som måste göras. Struntar bestämt i måsten i hushållet för idag. Jag är ändå rätt nöjd, har nämligen fått bort massor, massor med Pärlas kläder till lilla Steffanie som var på besök. Om man ger, så får man! Det är ett av mina favorit uttryck faktiskt. Hatar snåljåpar och kollpellar som anser att man inte skall hjälpa andra. Lillflingans kläder är så gott som oanvända... man hinner ju lixom inte nöta slut på de där ljuvliga små kläderna.


Medlaren som tutta sött hos mommi igår kom hem med ett leende och tyckte att det skulle vara riktigt skönt att få mysa med mamma och höra på sagan: Alfons Åberg som barnvakt. Det var en spännande bok tyckte medlaren men själv måste jag säga att Håkan Bråkan böckerna tillhör denna tantas favorit.



Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards