Alla inlägg under mars 2009

Av Lowa - 22 mars 2009 11:56

Se, så här levde man förr... party, party och party.. nu har jag också party. men på ett annat sätt. Kaffe, bullar och picknick är mitt party i dagens läge.. och inte är det så dumt de heller. :)


... men visst ser jag ... att de här bullarna kanske satt sina små spår...ah, ..men så har jag ju blivit ca 8 år äldre och förhoppningsvis klokare, vem vet?

Av Lowa - 22 mars 2009 09:17

Frida och jag skulle ha en mamma- Frida dag i Stockholm igår... för att lyckas med detta hade vi även mommi med för att ta hand om Pärla. Jag körde till Tekniska högskolan, gud..va duktig jag är. Första gången! Med oss på äventyret var Fridas styvmamma Sarah Sandberg. Hon hade aldrig varit till Stockholm, och det märktes..stackarn hade högklackat på sig så hon hade väldigt ont i sina fötter när dagen var slut.


Nåja, vi var till butiken Vattumannen och jag fick mina hockus pockus spådomskort och Frida hade fått pengar av sin pappa så han köpte en hel del kläder. Det var jätte bra för hon hade verkligen kris på kläder. Frida är i åldern då man tror man kan leva på coca cola och vänner. Hm...!


Köpte bilen full med mat, blöjor .. ja, allt som vanligt. Hela bilen var full med matvaror till familjen, så att vi hade problem att få in Pärla och hennes bilstol. Ja..då är det fullt med mat! Billigt, billigt som vanligt...! Förstår inte alls mera att jag någonsinn har handlat på den här kobben.. va skall jag kalla kobben våran.. kanske rånarnas arkepelago.


Nu är jag helt slut, måste städa kojan, försöka få ut barnen och bara ha en skön söndag.

Av Lowa - 20 mars 2009 17:23

Vatten, vatten bara vanligt vatten.. ja, barnen kan fortfarande inte låta bli att plumsa i det iskalla vattnet. Här räddas dock Ludwig av Elias från att bli helt genomvåt.. tyvärr, dock lite för sent!


Alla har vi väl varit barn och vi vet ju själv hur skoj det kan vara... eller hur?

Av Lowa - 20 mars 2009 17:06

För många år sedan jobbade jag med en herreman som var väldigt upphakad av strumpor, och den meningen har hakat sig fast.. alltså .. VAR ÄR MINA STRUMPOR? VAR ÄR MINA STRUMPOR? VAR ÄR MINA STRUMPOR?


Alla i denna familj kommer jamandes och frågar efter sina strumpor lite titt som tätt..som om jag skulle veta var det andra paret är bättre än dem. Saken är den.. de orkar inte leta upp det rätta paret.. och de orkar inte jag heller mera. Idag har det varit en hitta andra strumpan dag.. ! Vi har ändå en del strumpor som ni kankse kan förstå.. 2 vuxna och 5 barn.. det är rätt många par strumpor att hitta. Fyi, usch.......vill springa ut i skogen och SKRIKA ......JAG HAR INTE NÅGRA STRUMPOR!


Någon som känner sig manad.. den här högen är kvar att para.. då har jag gjort en hel del redan. Har lust att sätta en liten brasa här på gården och bara elda upp dem.. köpa nya, svarta åt alla.... men, men ....


Fick faktiskt ett litet tips av en mamma från Gustavs dagistid.. hon sade att hon viker ihop skaften när hon sätter dem i tvätten och sedan hänger hon upp dem på samma sätt. Det är ju rätt bra idé! .. men i praktiken så plockar ju barnen av sig sina strumpor lite här och där. Ibland kan man hitta dem kvar i kläderna, halaren, i hallen, i sovrummet, under täcket... och sällan har de lyckats få ner samma strumppar till tvättkorgen. Ja, jag har misslyckats med uppfostran när de gäller sockor, strumpor och det här är ett evigt dilemma kan jag berätta för er..


so.. let´s keep up doing nothing ..eller?

Av Lowa - 20 mars 2009 08:30

Look at this.. herregud.. vi har som en hel sjö på gården... barnen kan åka skrillor och dessutom plaska och kika hur rattkälken hamnat under isen.. sticker bara upp lite av nosen ..

Jag kan säga det.. vi har de här dagarna bytt kläder på barnen ett antal gånger. Vad vi behöver till detta hushåll är en stövel torkare... men det finns inte att köpa på Åland! .. märkligt! .. och barnen .. de lyckas inte hålla sig ifrån vattnet .. . men, men ... det är även rätt djupt så vi har ringt till Mariehamns stad som lovat komma och kika på eländet. Inte kan vi ju ha en ankdam här på gården så de får väl dränera misstänker jag.



Av Lowa - 19 mars 2009 20:25

Här har vi en gudinna som för mig alstrar någon sorts energi... kanske en fruktbarhetsgudinna! .. tydligt.. en stark kvinna som bär på sitt barn. Vi är alla starka .. vi kvinnor .. som står ut med att ge, ge och åter ge energi till våra barn, medmänniskor och framför allt våra män :) .


Den här kvinnan ser ni genast ni kommer till oss.. bilden är tagen utifrån och ni ser.. våra fönster är inte tvättade! Nix.. den energin har hon inte gett mig.. jag menar städenergin.. var hittar vi den kvinnostatyn någonstans...jag letar, jag letar ...ja leetar!

Av Lowa - 19 mars 2009 13:07

Har ont i halsen .. ont i tänderna .. ont överallt .... och är allmänt gnällig. Vi har dock varit på runda med de små.... ja, för hittar fortfarande inte de där bilnycklarna. Varför kan ingen spågumma tala om var de håller hus då.. ? Frida hade körtelfeber, ja.. och undrar starkt om inte jag håller på och får ngt sådant. Vad vet jag?


Underbart väder ute, men svinkallt... solen skiner så tror att jag fixar lite kaffe och mums och går ut och sätter mig en stund. Läser lite ur boken så att jag kan hålla er informerade om det här med numerologi.

Av Lowa - 18 mars 2009 22:04

I kväll har jag varit över och firat Monica som fyller år idag. Det är verkligt intressant för de flesta av mina vänner är födda den 18:de... så någon sorts dragningskraft har de här typerna :).. bl a svärmor, Tici ( som är här på bilden), Steve, syrran, Stina, Martina, min dotter Frida.. o s v.


Vi drack lite vin hos Monica och hade en riktigt trevlig stund med husmors gänget, Sofi och Susie.


Monica är nu en nummer  9:a enligt numerologin  och det är alla som är födda den 18:de vilken månad som helst och här följer hennes nummer redovisning:


9 - Andlighet och tillbakablick.
En sann ledare, men för att undvika onödiga missöden, som lätt kan uppstå i brådskan, bör du se över din planering två gånger innan du börjar med något. Engagerad i andra och omtänksam.

Kan känna sig missförstådd och oälskad. Ser hela tiden tillbaka på sig själv, och på följden av ett handlande. Det mest andliga talet. Lång erfarenhet, och kanske många tidigare liv. Retroperspektiv.

Nio regeras av Mars och har därmed stark energi, kraft och nästan krigisk styrka, när det är något som talet brinner för. Kan haka upp sej på bagateller, men är ändå medveten om sin roll i helheten. Kan vara en hamtsrare, men också av erfarenheter

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards