Alla inlägg under april 2009

Av Lowa - 16 april 2009 21:54

Va fanders, de går verkligen inte så bra för mig... jag har bara hittat 1:an och det med Monicas hjälp. Hon skrek och vände med våld på mitt huvud för att jag inte skulle missa denna magiska siffra. Helt otroligt, och Monica har lyckats komma till 10 tror jag... ja, och broder då.. han har kommit hur långt som helst, desamma med Minna. Ja, inte har jag det lätt om jag skal få ihop siffror. Nu är det bara att vanka runt stan på dagarna. Jag är ju "barra" leeedig med 5 barn, såå jag har ju tiiid! :)

Av Lowa - 16 april 2009 21:38

Köpte en ny pocket igår som heter Konsten att läsa tankar av Henrik Fexeus. Japp, så snart kan är det bara att passa er... jag kan snart se vad ni tänker. Tankar som Kata säger att flyger..troligtvis är det sant. Vi skall se om jag lär mig något märkvärdigt.


Den här boken skall alltså lära mig:

- att se när någon ljuger! (bra för mig..är rätt godtrogen människa)

- att förstå hur andra känner! ( de däremot tycker jag att jag rätt bra kan scanna av människors lynne)

- upptäcka hur man flirtar! (okeeej, vet inte om Nicke skulle bli så förtjust..men, kan alltid vara bra att kunna eller?)

- att påverka andras tankar! (alright, kanske man blir president någon gång )

- att imponera på dina vänner ( wow.. undrar om ni alla sticker nu)


Sååå, nu skall jag försöka hitta tiden ??? var jag nu skall hitta den ifrån... för att lära mig läsa av människors kroppsspråk, tonfall, utstrålning... Nu gott folk får ni fullt upp med att dölja Era funderingar.

Av Lowa - 16 april 2009 21:24

Mmm.. jag har varit instruktionsboksläsare idag.. de hör inte till mina favoritsysselsättningar, inte Nickes heller...vi försöker nästan alltid ta oss igenom eländet utan att läsa instruktionerna... och vad händer jo, man glömmer hälften.. så.. idag fick vi ta tjuren i hornen..och läsa den där förbenade boken. Nåja, Nicke skadade sig dock när han med mycket möda och stort besvär försökte följa mina instruktioner. Här "höttar" han näven åt mig för att jag inte kunde låta bli att skratta. Mmm.... stackarn fick 2 STORA blåsor på bägge händerna.... men nu har han i allafall fått ihop högtryckstvätten som han nu stolt använder. (Ni tycker väl inte att vårt garage behövde städas?) VA?

Av Lowa - 16 april 2009 20:47

Idag har farmor och farfar haft fullt upp. Vi har nämligen fått för oss att garaget skulle städas ur...det blev jätte fint. Farfar och Nicke jobbade som stora starka oxar medan farmor plockade ner julgranen. Ja, ni läste rätt.. julgranen hade vi fusk städat ner efter jul...dvs .. kastat in den i garaget utan att plocka av den. Mm... vi hade väl ett reportage från tidningen att städa till (fniss). Själv fixade jag lunch åt barnen, fikade med kompisar, och lagade middag... och sådant inte så viktigt... eller så ..viktigt!


På kvällen kom Teo och Sara och hälsade på och Neo kom för att leka med Gustav. Här var fullt med barn förutom våra egna 5 var vi barnvakt åt 3 och grannarnas barn kom även på besök. Tänk 10 barn på gården ... tingeling va härligt!

Av Lowa - 13 april 2009 22:12

Idag blev det en utflykt till Lillan och Skoggi och alla barnen. Gustav hade med sig Eric och barnen var liiite imponerade av Theo och Linus moppar. Ludwig hängde vilt med gänget och Sara hjälpte gulligt till med barnvakteriet. Åt enormt goda bullar som Lilian hade bakat, mums.. tänk om jag också kunde baka så där goda. Men, men .. man kan inte få allt :) .. Skoggi fixade Pärlas vagn och vet ni vad min Nicke gjorde... han var så duktig att han var hemma och städade kojan. Jodå, de förstår ni väl.. vi kan inte ha hela packet hemma när där skall städas.


Efter maten lyckades Monica och jag med de mest omöjliga ... tro det eller inte... vi har varit ut och gått. Vi skall bli smala till sommarn. (host) (harkel)(stööööön) ... men ni skall få seee!

Av Lowa - 12 april 2009 23:13

Gustav kom med en lite knepig grej i kväll..


Gustav: Mamma... vad skall jag heta när jag blir stor?

Mamma: Vad menar du ... du heter ju Gustav..

Gustav: men MAMMAAAA... jag vill ju heta STEN när jag blir stor.


Vad skall man svara på de häääär?

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards