Alla inlägg under april 2009

Av Lowa - 12 april 2009 18:20

Vildsvinen har fått ungar..13 stycken tror jag att det var.. vi begav oss efter mycket om och men till Eckerö för att hälsa på Kathrin och Steve. Tala om temat djurens dag :) ! Vi möttes av en bamse stor svarthårig hund, som slickade med sin stora tunga över heela Pärlas ansikte, lekte fånga bollen med Gustav och satt och ville vakta korvarna... eller norpade korvarna som Gustav tappade. :) Bushund där!


Vi gick en liten promenad för att träffa ankorna, tupparna och hönorna... sitta lite i en traktor, titta lite på ett uppstoppat vildsvin och en kronhjort och sedan ut i naturen för att se på de mera levande varelserna. Strutsarna matades, vildsvinen beundrades, kronhjortarna och dovhjortarna sprang hastigt iväg .. vi såg väl rumpan av dem och naturligtvis kunde vi se deras ståtliga hållning på långt håll. Gustav var väldigt intresserad av väderkvarnen och Ludwig tog sig en egen promenadrunda mot stora vägen. Önskar fortfarande att jag hade haft videokameran med mig för att se Nickes världsrekord i löpning.. (småler lite .. )

Av Lowa - 11 april 2009 23:32

Här har vi grannens lilla linslus Eric..gud va söt han är!

Av Lowa - 11 april 2009 20:20

I morse var Ludwig plötsligt borta och anade oråd så begav mig ut ... gissa vem jag hittade, i bara blöja, skor och en jumper... jo det var Ludwig den vilde... som hittades i grannarnas garage... där Hubbe har sin motorcykel och Erik har sin härliga lilla elbil. Ludwig bara älskar elbilen och Gustav, Eric och Ludwig tog sig en liten trudelutt på gångbanan.


Monica och jag skulle gå ut och ta en promenad.. mm, vi kom ner till Kappahl och där fastnade vi för deras nya kläder...lite halvromantiska..jag vill också ha..men de fanns inte min storlek kvar. Nix, den hade resten av Ålands befolkning också lyckats hitta. (hänger läpp :( )


Fika och bullar från Minimarket, ingenting köptes på stan förutom en härlig Åländsk pressad havtornssaft..fy skrutt vad dyr den var... 9,-EUR för en liten flaska..men, men ... de kan jag säga att vi säkert håller oss friska sen, Frida och jag när vi dricker lite c-vitamin till kvällsmål. :)  ... mm, ingen anna i familjen gillar den här underbara drycken.


Påskmiddag med mamma hade vi och hon gulle gumman hade varit snäll och lagat lamm kotletter, mintsylt och potatis. Efterrätt, japp ... mämma naturligtvis... och chokladägg. mums


Sofie kom över med sina fina kläder som hon köpt lite här och var i staden så manekänguppvisning, internet kikande på kläder, bloggar osv... och naturligtvis lite kaffe.

Av Lowa - 10 april 2009 18:08

Idag var Kathrin och Steve och hälsade på, de va så härligt så.. med lite skåne besök...men, igentligen är Kathrin ju från Åland och Steve..ja, nästan han också..kanske lite från sverige då.


För de som inte visste det så var det faktiskt Steve och Kathrins förtjänst att vi ..alltså Nicke och jag fann varandra. Japp, så enkelt var de med de.. de lyckades väl rätt bra med förmedlingen tycker jag. Jag har jobbat med Kathrin och Steve på Scandic tiden...vi hade så enormt roligt när vi arbetade ihop. De var tider de... och nu idag har de tackat ja till att bli gudföräldrar till lilla Pärla.... så cirkeln är väl sluten nu eller?

Av Lowa - 10 april 2009 18:02

Nu tror ni nog jag skämtar, ni kommer väl ihåg mitt 1:a april joke till gubben min... mmm, just precis... skojade att oljan är slut... nu 10 dagar senare.. är oljan slut igen.. på en röd dag! Det hände ju förra gången också, att oljan tog slut på en röd dag. Röd dag..betyder svindyr olja! Just precis... de verkar vara något i luften här i kvarteret... för grannen, han glömde också bort att fylla på oljan.. och naturligtvis tog det slut på en röd dag.

När grannen hade slut på oljan tyckte Nicke minsann att det var gubbens uppgift att kolla oljan... idag , ja då hade han en annan uppfattning :) mmm, undrar varför?

Av Lowa - 9 april 2009 14:44

När jag nu läser lite bloggar så är det som en ny värld har öppnats för mig. Det verkar som om tapeter nu blivit väldens innegrej, och ni skulle bara se vad otroligt mycket häftiga tapeter jag hittat till vårt kök. Helt otroliga tapeter från 70 talet som de här duktiga bloggarna visar upp lite nu och då. Storblommigt, massor med färger osv.... nu är jag liiite förvirrad hur de skulle se ut i köket.. man vill ju inte att barnen skall kräkas vid matbordet heller. Nej, vackra och harmoniska tapeter behövs... så , jakten fortsätter...

Av Lowa - 9 april 2009 14:37

Okej, märks det att man är finnboll... den här Marimekko pläden ser ju för mysig ut... men om den hålls ren så länge..det är ju frågan?



Av Lowa - 9 april 2009 13:43

Här har vi en liten dam som har sin första förkylning, .. hmm.. vad jag kommer ihåg i allafall... hon är så ynklig såå, och känns så kall att jag tom tänkte att hon har undertemp. Vi har nämligen alla flickor i familjen väldigt låg kroppstemperatur och man vet ju aldrig hur de reagerar vid olika flunssa epidemier. Gustav är också lite halvkrasslig, hostig men Mommis famn var intressantare än parken och mamma idag. Så, nu har vi plötsligt bara 2 barn hemma idag.

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards