Alla inlägg under augusti 2009

Av Lowa - 30 augusti 2009 13:39

Rattarna mina håller på och explodera... har inte ammat sedan igår och en sak kan jag för er berätta... Gubben min är överlycklig... *flin* undrar varför?


Näpp.. dags att ringa Tici och få hem de här småtrollen. Ringde nämligen ca halv 10 .. ja, är inte det konstigt.. Nu om någonsinn borde man slänga sig ner i sängen och förbli där. Japp, länge.. länge och bara mojsa! Nix, då saknar man yrtrollen så mycket att man bara vill ha hem de små liven. (ho,ho.. aldrig är man nöjd)

Av Lowa - 28 augusti 2009 19:44

Ljuvligt, vi skall få gå på bröllop i morgon! Tessa & Migge gifter sig och vi har äran att få vara med.. det skall bli så trevligt! :)


Tici är uppbokad som vanligt när vi lämnar bort våra småtroll.. ! Nicke tycker att lillan ännu är för liten att lämna en natt men hallooo... vi är kanske lite väl dåliga på att göra saker ensamma tillsammans och nu är det dags!


Här kommer dock lite tips åt Tici.. :) Puss och tack för att du alltid ställer upp för oss och barnen. :)

Av Lowa - 28 augusti 2009 15:36

Idag var storflingan och jag till öron, näsa, halsspecialisten... för att få ett expertutlåtande på flingans tonsiller. De ser ut som 2 st golfbollar i halsen och detta har besvärat henne väldigt mycket så hon är nu väldigt lättad över att få de där knölarna bortfixade.


Härligt var också att vi fick en liten mysstund med den lilla baby prinsessan som föddes här om dagen. Härligt, härligt! Anna såg pigg och kry ut och allting hade gått bra. Skönt!



Av Lowa - 27 augusti 2009 21:45

Jag tänker inte ha en föreläsning för er nu.. men den här bilden säger en hel del. Just det.. parkerar ni på vår gård.. se till att ni tar "runtbilenvarvet" innan ni sätter er in i bilen. Ja, och sedan ett " seunderbilen" scanning varv innan bilen startas.. för jaa...


... det finns vissa indikationer på att grejer slumpmässigt kan upptäckas före ni kört sönder dem.. ... mjaaa...

Av Lowa - 27 augusti 2009 16:49

Idag har jag bara glada nyheter! Va trevligt, eller hur?


Morgonen började med att jag låg ensam med 3 av barnen i sängen. Jo, just jooo.. . barnen låg kors och tvärs över hela sängen och jag var väl glad om näsan fick plats i sängen. Jag tänkte nästan stiga upp och ta en bild på eländet så att ni skulle förstå problematiken lite bättre.. och plötsligt fick jag ett mess.. mitt i natten! Det var Anna och Jess som hade fått en liten tös och härligt! Jag bara älskar små, små ljuvliga babysar. Vill dit och kika tvärt! Grattis, grattis.. kommer så fort jag kan och myser och drömmer om lite småflingor.. nää, nu skojar jag allt! Det räcker väl med 5 troll och en gubbe och ta hand om.


Nåja, sen var det ju inte mera sova .. då började tankarna komma och hade en sådan enorm storflinga längtan...


Super, super glada nyheten är att mitt gudbarns tumör i kinden är godartad. Underbart! Det är ju lättande även fast eländet måste opereras bort och det är ju inte så skoj.


Vilden har ju förståss varit liiite på farten.. han trava ut till sandlådan, hämta en skopa sand.. traska in till vardagsrummet och öste ut eländet rakt på golvet... traskade till matsalsbordet och hämtade en kanna med saft.. ja, antagligen ansåg han att det blir godare kakor om man blandar lite saft i sanden. VEM VILL STÄDA UPP DET HÄR???

Av Lowa - 26 augusti 2009 08:00

Den här är väl för ljuvlig!

Av Lowa - 26 augusti 2009 06:41

Håret står ut som en endaste sopkvast, fingrarna är svullna, fötterna stela och ömma, trött och ja, antagligen pms:ig. Hormonell unghöna släpps alltså lös idag! På jobb! 


Det är alltså bara att bita ihop, le och åter igen tänka. Vi är friska, vi har mat och kläder, vi har ett harmoniskt liv och vi lever lyckligt!

Av Lowa - 25 augusti 2009 22:26

Det värsta jag vet är otrevliga människor! Det finns filurer som man undrar varifrån deras celler hittats och var i himmelen det gått fel när cellerna bildades. Ja, det vet vi ju alla.. men är det verkligen så.. att vi har rätten att dömma de här människorna? Är det faktiskt så, att den här märkliga filuren inte har någonting att komma med ... ? Nix, den som tror det har helt fel.


Jag tror på individen, jag tror på att alla människor oavsett hur märkliga de än är kan lära oss någonting. Mest av allt tror jag väl på teorin om att de människor som kommer in i ditt liv, kommer för att lära oss någonting nytt! Kanske vi själva är den där som alla tycker att är lite "ufoniserad" ? Ja, ja .. det är ett eget påhittat ord, men va fan!


Öppna ögonen när ni träffar folk, var öppen mot människor, var nyfiken och du ser vad mycket härligt folk det finns ... Dessutom ju knäppare, desto bättre jaaa!

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards