Alla inlägg under augusti 2009

Av Lowa - 14 augusti 2009 23:02

Jag kan förstå det.. ja, att ni saknat mig lite granna... men nu är det så här att lillflingan, mommi och jag varit och mathandlat igen. Intresse klubben antecknar antagligen antalet gånger jag far och handlar en 15 liter mjölk, 5 kg malet, 4 paket blöjor... by the way.. superbilliga på Willys nu.. 98 SEK .. fantastiskt... inte likt våra ockerpriser inte... ja, ja ja..


och så..... skulle jag ju ha lite arbetskläder. Hittade ett plagg! Förfärligt, hur skall jag nu kunna ta mig till jobbet eftersom fläsket hänger utanför alla mina byxor och de här ammande rattarna, ja... de får med nöd och näppe rum innanför de här gräsliga naveltröjorna jag köpte före graviditeterna. Ja, ca så där för 12 år sedan alltså. Nåja, men nu har jag ju en tröja då! Vi ser det possitiva... och snart... när jag tagit de här fantastiska akupressur plåstren så kommer jag att se som en benget! Nä, hoppas inte... bättre med lite hull runt magen och vara frisk än att vara benget och må dåligt!


Här sitter jag nu... lycklig med ett glas vin! Tänker på messet som skickades till mig idag som lät ungefär så här:


Såg på bloggen att du missat Me & I partyt hos din väninna... och nu har jag ett party så ta dig hit.


Jag blev ju naturligtvis överlycklig och skickade tillbaka... (eh) hoppas jag i allafall.. jag är värdelös, helt hopplös på att messa...jag är en prata i telefon människa så svarade så här:


Tackar, men ingår det påminnelse samma dag om partyt också?


Eftersom jag är så förvirrad och glömsk så misstänker jag att jag i fortsättningen alltid skall begära automatisk påminnelse samma dag av mina väninnor... tycker inte ni det låter som en bra ide?

Av Lowa - 14 augusti 2009 22:56

Olivia här .. hon är lite spänd över att få åka hem med Nicke.. eller kanske man skall kalla det skräckslagen???? Ja, välj själv! hihi

Av Lowa - 13 augusti 2009 21:30

Igår var vi bortbjudna till Skoggi och Lilli... ljuvligt... och så traskar vi dit utan vinflaskan till värdparet. Tur! ... att det var min goda vän som bjöd patrasket.. för han tog nog inte så jätte illa upp.... vi var ju där i allafall .. allihopa utom storflingan förståss. Anu, Glen och barnen var också med. Tyvärr blev lillflingan sjuk, febrig och gnällde heeela kvällen. Hon som aldrig brukar gnälla... (de gör ju aldrig vi flickor eller hur? ) ...Nåja, kvällen blev natt rätt fort.. tidigare än beräknat.


Jag har nog lite ljuvliga bilder därifrån men the problema är... bilen våran är nypt... ja, bortnypt...av grannin! Såå, den ligger snällt där och väntar på att jag skall härja fritt utan bilder alltså.


Så var vi bortbjudna ikväll med.. på kräftor... det är inte alla dagar man får ett sådant erbjudande om kräftor på Kärringsund. Mumselimums! ... och så gråter lillflingan heeela dagen... och är prickigare än våran mumsigaste prickigkorv. Förargligt! Grinigt! .. men vad gör man...


Jag har själv också haft en surgurkedag! Irriterad, på allt och alla! På att jag inte fick städat, vi som tänkte städa idag. På att vi hade folk springandes här hela dagen, jag som inte hade riktigt tid även fast jag ville. .. för vem vill städa ?? Ja, de fattar ni väl.. ... vem väljer inte kaffe och trevligt sällskap före städning. Det gör jag.. och jag anser mig vara rätt normal..eller?  ........ hm, man undrar....... och nu har jag örvärk, ingen av småtrollen vill sova... är man förvånad?


... sedan missade jag Me and I party.. de surar jag också över.. jag vill ju träffa nya människor... men vet ni vad.... den här surgurkan börjar jobba på måndag.. de ni... återstår och se om Janke boy klarar den här gumman. *he,he*





Av Lowa - 12 augusti 2009 08:45

Skateboardparken,ja .. ungdomarna efterlyser att det skall göras något åt parken och det tycker jag är ett superinitiativ. Barnen vill ha något att göra, varför inte då fixa till eländet. Så mycket kan det väl ändå inte kosta? Eller, vad vet jag men skall vi inte satsa på att barnen har något att göra.


Det härliga med skateboardparken är att barn från alla åldrar möts där för att tillsammans ha roligt! Härligt, eller hur?


Själv har jag suttit där och "lurat" när mina killar är där och gör trix. . de fullständigt älskar det... medan jag sitter med ögonen krampaktigt faststängda. Ja,ja,ja.. jag är lite hönsig faktiskt! .. men jag vet de som är värre! *fniss*

Av Lowa - 11 augusti 2009 17:26


Öppnar kylskåpet och ropar: var är all mat... ?


Tyvärr möts jag av ett eländigt eko... var är all mat? var är all mat?


Äsch, jag snackar skit! Det finns mat i vårt kylskåp, men hade gärna skaffat mig mera mat! Sisådär en bilfundering proppfull eftersom jag hade tänkt fara och mathandla till Norrtälje idag..... men så blev mitt ressällskap sjuk. . . ja, hon är ca så där 8 månader gammal och har bara feber..... men inte kan jag ju ralla runt med en sjuk lillflinga heller. . . och inte ville hon vara hemma ensam med pappsen. Näää, vem vill inte vara med sin mamma när man är sjuk. Det vill nästan jag med, fast jag är i den här åldern.


Sååå, vi har bara varit lugna och fina!

Av Lowa - 10 augusti 2009 23:08

Kamera eländet vägrar fungera! *morr* ..eller igentligen funkar det inte att ladda upp bilderna från kamera minnet till min dator... jo, därför att någon eländig fundering nallat USB kabeln. Det tycker jag är taskigt! Hon är en slarvig fundering, den där ägaren som bara harvar ner grejerna lite här som var när hon städar. mmm *nickar*


Så, nu får ni inte se de fantastiska bilderna! Ja, från stranden suprice. . . men idag har vi jag bara varit med smågrabbarna. Lillflingan var hemma med pappa... och fick förståss feber.. lilla pärlegumman.


Vildingen ja, han var rätt lugn i dag faktiskt.. skönt! Fick i allafall sitta en minut... och på vägen hem ja... när jag äntligen lyckats få fastspänd herremannen så.... funkade inte bilskrället! Alla hungriga, vilden skrikig, medlaren frågvis, lillflingan hemma sjuk, pappsen irriterad, storflingan på vift med vattenskotern, varmt i bilen ... och inte ens *klick* kunde den där förbenade bilhelvetet säga! mmm... ja, just så... någon (svårt att lista ut vem) ... hade lämnat på lamporna.. just det ja! Så utryckningen tog ca någon minut... av snälla, snälla underbara Johnny och Annika. Tack tusen, miljoner!



Av Lowa - 9 augusti 2009 21:51

Okej bortgjord! Storflingan och jag hänger i bilen och lyssnar på musik... och plötsligt kommer någon sorts rockigare musik och jag slänger ur mig..


- Du Frida... den här låten var megapopp när jag var ung... säger jag lite halvcooolt


Till svar får jag: - Du mamma ... den här var med i melodifestivalen för 3 år sedan.


(ho,ho.. skall man skratta eller gråta... det är välan bara att erkänna eländet... ja, att jag INTE skall vara med i tv programmet Så skall det låta eller någon liknande fundering.


Av Lowa - 9 augusti 2009 20:32

Stora grattiskramar till mitt stora gudbarn Olivia. Tjejen som idag fyller år, hela 6 höstar. Otroligt, vad tiden går! Tålmodigt väntade hon på gudmor som är urkass på att hålla tider... men, men ... misstänker nog att det inte var jag som skulle ta åt mig äran utan presenten. .. finns det något bättre än sopbubblor och paket! Hurra! Härligt!


... men hallloo Anu .. inte behöver du se sådär förstörd ut över att vi nu äntligen fått nya grannar till kvarteret. Här förklarar Staffan åt oss hur det skall fungera och Annette verkar fundera hur det här riktigt skall gå. Ja att ha oss som grannar förståss. (he,he)


Ja, den här filuren lär du ha rätt mycket att göra med i allafall...

och Pärla tyckte att deras minsting var en riktig pudding.


Det här skall bli så bra så.. planeringen är i fullgång.. ja, ni vet grannfejden.. dessutom har vi kommit på att vi kanske kan göra pengar på eländet. Ja,ja .. vi skojade förståss men lite skoj måste vi få ha.. vi önskar dock Annette och Staffan och de 2 små grabbarna välkomna till vårt "ljuvliga" (he,he) kvarter.


Ludwig orkade inte kalasa värst länge, nix. . . detta var herremannens första icke sova middag dag...han hade ju redan hunnit med en hel del under dagens lopp. . . som ni inte vill veta... och inte jag heller igentligen!

Här har vi Jenny och födelsedagsbarnets moffa... de som hängt med i åratal i mitt liv. . . eller rättare sagt.. varit tvugna att stå ut med mig. Bra jobbat, och tackar!



Pärla blev lite sotis och pappa sugen också... vem skulle inte bli det när pappsen bara sitter där och myser med vilden.. mmm... ni har rätt ... det här är verkligen pappas lilla flicka de...


... men nu skall jag för er berätta när Glen här gjorde inbrott hemma hos oss.. det händer förmodligen inte flera gånger.. eller förhoppningsvis..(eh). Glen var över på en kaffe (blunda Anu) och tjuvrökte med Nicke på trappan... barnen lekte ute på gården och lilla Ludwig tog till rymmen med en mamma efterspringandes  (okej då) flåsandesi 120 km/h.


Nicke kastar fast dörren hemma så att det inte skall komma rök in... men Pärla var på insidan... japp, och det gick bra.. tills han insåg att han inte hade några nycklar.. och inte jag heller förståss! Lillflingan började skrika där inne på golvet och undrade varför inte vi lät henne komma ut?

Nicke och Glen klarade inte höra på detta hjärtskärande gråt, trots att "mommi" lovat komma i raketfart för att öppna. Nåja, Nicke halvt förlamad med nackspärr lyfter på något sätt upp Glen som tar sig igenom vädringsluckan som spindelmannen och räddar lillflingan från eländet. Här har vi dagens stora hero alltså.. Vi är alltså skyldiga rätt många rökapauser, skulle jag tro! (fniss)


Jag tror ju att vi träffar på människor när vi behöver få lära oss något... och idag har jag träffat på en intressant barnmorska. Hon har varit i Afrika och förlöst kvinnor vilket var en väldigt intressant och lärorik upplevelse. Det kan jag tro, tänk vilket elände kvinnor kan ha och vi gnäller här i norden. Tankeställare fick man sig minsann!





Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards