Alla inlägg den 2 maj 2009

Av Lowa - 2 maj 2009 22:12

Idag har Frida haft lite ungdomar hit på gården. De hade vattenballongskrig.. som spårade ut liiiite. Killarna kastade vattenballonger på en passerande bil och naturligtvis blev killen skogstokig. Okej, tror inte att de gör om det för hade en föreläsning högt som ett höghus och långt så att de nästan somnade där de stod.


Bilen har fått nya bromsar, gubbarna mina har varit så duktiga idag. Jonny och Nicke gjorde ett byte av tjänster... nicke skulle tvätta Jonnys bil medan han fixade bromsarna. Det var väl ett bra deal! :)


Ludde, den vilde ni vet... han har tagit det riktigt easy men han vill bara vara ute... vi får kämpa så att vi är riktigt svettiga för att lyckas dra in denna man.


Sedan har vi haft lördagsmys med Neo, Solveig och hela våran familj... naturligtvis... vi såg på Robinsson. Vi mumsade godis, chips och drack onyttig cola. (slööörp) ... Vi håller formen i skick! Japp! Solveig fick en snabbkurs i Facebook, den där beroendeframkallande drogen... ni har kanske också träffat på detta fenomen?

Av Lowa - 2 maj 2009 21:53

Den här bilden symboliserar för mig ensamhet. Gungan är tom, inget skratt, ingen fart, ingen glädje...ja, helt enkelt ingenting.


Märklig bild som Frida fotograferat idag, men det roliga är ju att den säkert symboliserar olika för olika personer. :)

Av Lowa - 2 maj 2009 18:09

... men de här är väl en häftig bild! Frida älskar att ta fotografier och här har hon nu lyckats ta en bild av sin skugga. Nice, tycker jag!

Av Lowa - 2 maj 2009 17:51

Idag har jag och Frida varit ner på stan och tittat på ett par nya byxor åt Frida. De andra var helt håliga.... ja, vet ... de lär skall vara mode nu men jag tycker ändå att de behöver finnas ett par hela i garderoben. Super snygga var byxorna .. skulle också vilja ha lite nya kläder.. men, men .. då måste man väl vinna några miljoner först.


Det är så mysigt att få umgås med lilla Frida eftersom hon i dagens läge mest är intresserad av att umgås  med sina kompisar. :) Nu har hon haft Becka här i 2 nätter och nu sitter hon med sina polare i sitt rum. Gud, va skönt! Det är lördag och jag har tjejerna här! :)



Av Lowa - 2 maj 2009 17:38

Vilken underbar morgon! Barnen tittade på filmen Bilar och jag fick dra mig i någon minut i sängen... ! Tänk när man var singel och låg och slafade i sängen tills kl 15:00 .. hur orkade man det? Nåja, här har vi pigga lärkor i den här kojan så att sova lääänge det är bara till klockan 9.

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards