Alla inlägg den 6 maj 2009

Av Lowa - 6 maj 2009 20:17

Ludwig vill också vara med... han älskar fart och fläkt! Dessutom skall jag för er berätta.. han har nu äntligen lärt sig att prata meningar. Undrar dock om det för andra är lika tydligt som för mig? hmmm..

Av Lowa - 6 maj 2009 20:07

Mamma, mamma, MAMMA...jag har SKADAT mig! Gissa om man springer med raketfart för att man misstänker att benpiporna strittat hit och dit.. .. och så kommer man fram till olycksplatsen... mmm... ja, jag förstår gubben .. du har ett JÄTTE stort sår!

Ja, mamma ..(snyft, snyft) .. jag skulle ju bara (riktigt glatt och hurtigt) ... slira och så : mamma ...ja... sliiiira! :) Mamma, det var jättehäftigt!


Wow, hoppas detta håller i sig... jag menar att man glömmer så där hastigt om det gör ont!


Hej Niklas..jag har varit här tom när jag kom hem! : sa Gustav just ... hmmm.. förstår ni vad han menar nu då? Barns uttryck är välan för ljuvliga! :)

Av Lowa - 6 maj 2009 19:39

Jag har lyckats trots allt... idag har det varit en sååå underbar dag!


Elias kom hem från skolan och lagade lite saft och mackor som vi mumsade upp sittandes på terassen. Sedan blev det vattenkrig... ja, ja .. jag vet ... det är fortfarande kallt... men har inte ni varit barn? Ibland måste man få ha lite roligt :) ... Elias, Filip och Arvid rusade runt tillsammans med kaninen. Gustav hämtades på dagis av en hel karavan och de små lössen Eric och Gustav har inte gjort annat än cyklat heeela dagen och letat efter mördarsniglar förståss. Nu först fick jag in dessa små tomtar.. kl 20:45 ... ! Många kryss för sällskapet idag.


Ludwig har också varit ute och trallat ... han får vi ju nästan spärra här inne för att vi inte orkar springa efter... han lallar ju naturligtvis allid efter de större barnen och de orkar inte passa lill luringen jämt.


Glömmer aldrig förra året när jag kom ut och hittade en halvt uppäten mördarsnigel i munnen på vår prins. Men UUUUUUäääääk! Då kan jag berätta att fantasispöökena började härja vilt i mitt huvud. Ringde till hälsocentralens upplysning för att höra om de var giftiga samt om de kan föröka sig inne i magen (fniss)... mördarsniglarna befruktar ju sig själv! ... och som sagt fantiserade om en heeel uppsjö av mördarsniglar i magen på lilla Ludwig.

Av Lowa - 6 maj 2009 07:51

Skolan har ett projekt för att få barnen att röra på sig mera. Detta eftersom barnen i dagsläget sitter mest framför data och tv så att larmrapporter från myndigheterna... haglar in eftersom barnens skelett är så kassa och framför allt.. barnen mår dåligt av att de inte rör på sig i den friska luften.


Projektet går ut på att man skall få så mycket kryss som möjligt, detta efter hur många timmar man är ute efter skolan, och man får dessutom ett kryss om man går till skolan och går hem. När barnen lyckats få mycket poäng får de en pingisboll.


Jag tycker detta är ett super bra initiativ till att få alla barn att röra på sig. Vad vi skall komma ihåg är att detta är en läxa till barnen att vara ute, och att gå till och från skola. Barnen däremot vill ta bussen, men jag anser att man skall stöda läraren i hennes val av läxor eftersom jag också tycker att det är ett bra ändamål. Gubben min däremot tycker att barnen skall få ta bussen för att det är huvudsaken de tar sig till skolan. ha,ha.. tänk att vi inte har annat att argumentera om.. än om man skall lyssna på läraren och gå till skolan, eller dissa läraren och ta bussen!


Barnen och gubben tycker att det är för lite med en pingisboll som morot till barnen.. men herregud, tycker ni att de skall få något alls! Vad skall man ge barnen för morot så att de skall vilja vara ute.... till 300 barn?? .... Skall skolan börja ge 1000 EUR till varje barn nu för att få barnen att vara ute... ja, jag menar .. de vill ju bara ha pengar.. ja för inte vill de ha böcker .. nä, de är tråkigt (tycker barnen alltså)... inte vill de ha hopprep ( nä, då måste man ju röra på sig)... vad menar de att moroten skall vara? Jag fattar inte..??

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards