Alla inlägg den 29 maj 2009

Av Lowa - 29 maj 2009 23:27

Jag har varit på vin till FFKS -s årsmöte... ja, jag fattar inte heller va de nu betyder..men det är inte så viktigt. Har i allafall anmält mig till att stå frivilligt på ett tivoli en kväll i juni. ... men vem skulle våga säga emot de här damerna som är medlemmar i denna fantastiska klubb. De fick sig nog ordentligt trots allt eftersom Nicke lagade värsting god tzatziki (äsch, vet ej hur de stavas) ..men, men..


Ja, de lär ha tystnadsplikt också (blink) .. och smaskiga detaljer om livet i stora drag finns att få. Resor arrangeras men endast för medlemmarna och jag har nu fått äran att fixa en ny blogg till klubben. Va kul, yeah.. alright, nu skall vi börja ta bilder på allt och alla i stan så vi får lite happenings registrerade. (he,he)  Annars, en väldigt seriös klubb (ibland) med mycket skratt och medlemmerna använder inte sina egna namn... (kan ju va bra eh ) ... Härliga flickor de där men nu har vi däckat strådsmala, lyckliga och vackra som vanligt!

Av Lowa - 29 maj 2009 18:58

Yess, .. Ikea på Åland i morgon.. det tycker ja e bra! ... en långtradare lastat med... ja, de är ju det vi nu inte vet! Hoppas på lite tallrikar för (la,la,la.. de tycker jag e bra!


Idag har det väl inte blivit så väldans mycket gjort...jodå, sommarkjolen är på, och de kritvita stolparna till ben har visats åt grannarna. Varit på ett möte till jobbet och mommi tog hand om vildarna.. så har vi gett en varsin tomatplanta åt tanterna på parken.. och där var det utklädningsdag och disco... moisigt.. de tycker jag e bra! (la,la,la)


..så lillflingan då... hon har idag blivit ett halv år.. (snyft) min lilla sessa, nå.. mer skulle man gråta om hon inte växte och mår bra.., så har hon lyckats norpa åt sig lite av Ludwigs tacopaj..ja, hon hittade det på golvet. (rackarns busunge) .. och ja.. tiden går ni vet..


... och tomatplantan är nu planterad, och pelargonerna... mmm de är så vackra såååå... och så har barnen lekt lite med vattenslangen, och blött ner sig.. men vi har ju alla varit barn ..eller hur? Vem tycker inte det är kul att leka med lite vatten?


Gården har varit full med barn idag.. nu skall vi se... Elias & Axel, Olivia, Hugo, Eric, Becka, Frida, Simon, Linnea, Lucas, Ludwig & Pärla förståss.

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards