Alla inlägg den 23 maj 2009

Av Lowa - 23 maj 2009 08:44

För över 18 år sedan skickades jag till Ohio, Usa som Rotary utbyteselev. Jag bodde hos 3 olika familjer, med 3 helt olika personligheter. Lyckligtvis, alla helt ljuvliga på sitt sätt.


Första familjen var Papa Jack och hans dotter rödhåriga dotter Jennifer. Mamman i huset hade dött ett år före jag trampade in i huset med så mycket liv att jag chockade halva grannskapet. Papa Jack hade även 4 st redan utflugna barn, men lillan då lika gammal som jag bodde kvar. De levde i sorg och har idag tackat mig för att jag livade upp deras tillvaro med mina märkliga (enligt dem) bravader. Här, i den här familjen gick jag upp 30 kg.. inte konstigt det med den frukosten som de åt här.


Nåja, den här herremannen.. min Papa Jack är en ljuvligt glad människa och mycket värme i kroppen. Han kallar sig för våra barns "granddad" eftersom min egen pappa dog för många år sedan. Nu vill han komma och hälsa på i sommar och det skall bli riktigt skojigt. Förhoppningsvis förstår han att jag inte orkar flänga runt med de här trollen allt för mycket.. men han har ju varit hit flertalet gånger... så tror det lyckas bra!


... min andra familj.. var en ensamstående Big Mama.. Patty heter hon. Ljuvlig människa.. hon ville muntra upp mig en gång när jag var lite hemsjuk och tog mig till en parkeringsplats så att jag skulle få köra lite bil. (eh) .. körde och tryckte på bromsen så  att hon låg med nyllet rakt in i rutan. Oj! Det var den resan de.. sedan skrek hon en gång åt mig ... (på den tiden rökte jag i smyg) (trodde jag) .. men hon skrek att jag skulle komma ner och ge henne en cigg (hon rökte aldrig) .. så ... vi rökte en varsinn cigg inne (usch), tog en drink och allting var mycket bättre. Den här kvinnan är så stor att hon måste sova sittandes i en soffaliknande stol.... men har väl aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv som med denna öppenhjärtliga person. Underbart!


... min 3:dje och sista familj var väldigt internationella och världsvana. Tanten var konstlärare, och Gubben hade ett eget företag. De var väldigt rara och lärde mig väldigt mycket om naturen, konst och " Armish people". Det är väl ändå intressant!

Av Lowa - 23 maj 2009 07:50

Morning allihopa.. . jag vaknade vid 6 tiden som vanligt, mamma steg upp för att hämta välling åt brollan, och sedan stack hon iväg och skulle blogga. Det trodde hon att jag inte ville va med på men där hade hon feeel. Jag vill också blogga lite.. vem vill ligga där i sängen med pappa och Ludwig. Nähä, inte jag i allafall... fick ta saken i egna händer och hittade öppningen i fotändan av sängen som mamma missade stänga igen.


Den där vägen tar jag..tänkte jag! .. och (pang, bong, ääääääääääääääääääh) .. jag ramlade ner... fick en stenhård bula, hög som ett höghus var den... i huvudet. Nåja, mamma kom springandes och jag lugnade mig rätt hastigt.


Mamma fick för sig att rumpan skulle luftas nu också, så där mitt i allt. Ja, och så fick jag lura på golvet.. nakupelle ...va myysigt!

Av Lowa - 23 maj 2009 07:37

Jag får sällan och aldrig ta kort på Elias.. han gömmer sig alltid..så nu passade jag på ..och därför blev kortet liiiite suddigt.


Han undrar säkert om det finns potatis och purjolöksoppa... han bara älskade den igår när vi hade det till middag och bad mig.. om han skulle få äta denna även till lunch nästa dag...:) Då har man fått ett bra betyg på maten (blink) !

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards