Alla inlägg under maj 2009

Av Lowa - 24 maj 2009 07:50

Nu har jag suttit ensam, i det tysta halva morgonen och läst boken hur man kan läsa andras tankar. Jag har inte kommit så långt.. men har redan flinat till ett par gånger. Den här författaren menar ju alltså att vi genom att härma den andra människan lär oss att komma överrens med nästan alla. När den andra uppfattar att vi är likadanna.


Det här kan nog stämma.. men man skall ju inte göra det allt för tydligt... tänk dig att du är på en anställningsintervju och så sätter chefen armarna i kors och så gör du också det genast. Hur ser det ut? .. då börjar ju chefen undra om du har ngt fel där uppe om han blir härmad på precis varje rörelse han gör. Nej, man måste fixa det här lite diskretare förstår ni?


Dessutom är det rätt märkligt hur vi igenom vårt kroppsspråk kommunicerar med omvärlden. . . dock inte alltid på det sätt som det står i de flesta böcker. Det finns ju gånger då du själv funderar på .. oj, nu satte jag armarna i kors och nu uppfattar den andre mig avvisande eller reserverad även fast det inte var tanken. Ja, det finns ju gånger då du sätter armarna i kors bara för att du fryser eller bara den enkla anledningen .. det är bekvämt att veta var du har händerna.


... som sagt.. längre än de här har jag inte kommit.. så, fortsättning följer..

Av Lowa - 23 maj 2009 20:32

Glass, det är hela familjens favorit! Här har ni killarna i som övervakar att alla får liiiika mycket...och I can tell you... detta ransakas in i minsta detalj. Märkligt nog har de inte ännu upptäckt vågen.. för annars skulle glassen med säkerhet vägas också.


Pärla har idag satt sig upp, duktig tjej.. dessutom tar hon sig från rum till rum genom att kravla sig frammåt...och fortfarande 2 före att bara krypa iväg från oss. . . men, men hoppas nu det tar några dagar ännu.


Tycker mig se en enorm likhet mellan Ludwig och Nicke.. eller vad säger ni?

Av Lowa - 23 maj 2009 19:59

Har ni sett lurjusen.. ja, han kom hem här om dagen nyklippt från grannfrun. Japp, hon hade mutat grabben med kex och gjorde en vacker frisyr. Gulle vännen! Det blev ju rätt bra ju.. kanske hon kan bli alla grannungars frisör snart :).


Just nu säger Ludwig att : mamma e syyyr! :( och det är hon också.. minsann.. han har just hällt ut heeeela nyinköpta kaninmaten i hallen. Grrr!

Av Lowa - 23 maj 2009 18:44

Vi har varit runt och bilat lite.. jag är lite rastlös idag, och ville ta mig en åktur. Nicke körde bil och jag ville fotografera.. men tror ni jag lyckades bra? ... han körde som en hulligaaaan...lätt att ta bilder i hög hastighet. Han skrek i högan sky... men ta bilder dååååå? Så skulle de zooomas och skärpan ställas in.. och swissssss... ja, så var hela motivet borta! De som jag ville ta kort på.. så, nu tänker jag inte fara på någon fotoresa med den här tvillingen nå mera.. nix.. han är ännu mera rastlös än den här skyttekvinnan :) !

Av Lowa - 23 maj 2009 15:54

Vi var också på kalas, och de var fler med oss.. men eftersom vi inte frågat allas mammor om det är ok att finnas på bloggen så vill vi inte berätta eller visa vem som var där.


Av Lowa - 23 maj 2009 15:46

..Gustav och Eric har väntat på att få komma på kalas.. ääääntligen blev klockan 14 och lilla Fanny och Viggo har nu blivit stora. Vi gratulerar dem igen... och tackar för det fina kalaset. Mums filibabba vilken fantastisk tårta Ulle hade lagat. Kunde nästan inte slita mig därifrån ...smaskens, va god! Vi väntar med spänning på receptet! :)


Gustav fick dock stressigt eftersom han skulle fara till sin pappa idag ..och de skulle åka båt. Det är jätte, jätte spännande tycker Gustav.. så väntar med spänning på om det blev av eller inte!

Av Lowa - 23 maj 2009 14:58

Wow.. va fin buske va? .. färgglad och fin.. skulle passa bra i vårt virrvarr tycker jag.


Idag har jag varit på loppis hör och häpnad barnfritt. Martina lurade med mig på upptåg men tack och lov så köptes ingenting av mig i allafall. Vi passade på och fara till gamla Iwa (minns inte vad de heter numera) för att dricka kaffe och fundera över livets märkligheter. Väldigt skönt och avslappnande att bara få vara ifred en stund.



Av Lowa - 23 maj 2009 10:46

I morse när jag steg upp, då insåg jag att de var idag jag skulle få fara på barnkalas...till grannen Viggo och lilla Fanny. Det skall bli så kul sååå! .. men det är jobbigt att vänta.. och vänta! ..för sen.. efter kalaset, då skall jag fara ut med båten med min pappa. Hmm... mamma säger att det kanske inte blir av eftersom det är så här regnigt.. men jag ser ju bara nååågra droppar ju.. så det MÅSTE bli av! :) ... vi fortsätter väääänta...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du som läser denna blogg?
 Stenbock
 Vattuman
 Fisk
 Vädur
 Oxe
 Tvilling
 Kräfa
 Lejon
 Jungfru
 Vågen
 Skorpion
 Skytt

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästboken

Rosa Bandet

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards